Leuke cadeaus voor Moederdag

moederdag

Zondag 8 mei is het Moederdag, voor mij is het alweer mijn achtste Moederdag als moeder. Bij Moederdag horen natuurlijk cadeautjes, maar zelf vind ik het altijd best moeilijk om te bedenken wat ik graag wil hebben. Daarom besloot ik me daar eens op tijd in de verdiepen, en ik kwam wat leuke ideeën tegen. En misschien hebben jullie daar ook wel iets aan!

Kleding

Kleding uitkiezen voor iemand anders is behoorlijk moeilijk, dat geef ik toe. Ik denk ook niet dat manlief en mijn kinderen kleding voor mij zouden uitkiezen, maar misschien trakteer ik mezelf voor Moederdag wel op een nieuw setje kleding. Mag best, toch? Ik kwam er laatst achter dat je bijvoorbeeld bij My Jewellery hele leuke kleding kunt vinden. Zij verkopen namelijk niet alleen sieraden, maar nog veel meer leuke dingen!

Sieraden

Op mijn allereerste Moederdag kreeg ik een armband met ‘Nomi’ erop. Op mijn eerste Moederdag met twee kinderen kreeg ik een ketting met een hangertje dat symbool staat voor een moeder met twee kinderen. Ik was er heel erg blij mee, maar nu ik drie kinderen heb, voelt het een beetje gek om dat nog te dragen. Tijd voor een nieuw sieraad, dus! Ook daarvoor is My Jewellery de perfecte webshop. Ik zag daar bijvoorbeeld armbandjes en kettinkjes met drie hartjes eraan, en dat zou perfect zijn voor mij!

Iets lekkers voor mama

Iets lekkers krijgen is natuurlijk ook altijd goed. Een reep chocolade, een flesje wijn, een zelfgemaakt ontbijtje… Daar wordt iedere mama toch blij van?

Foto’s

Ik ben gek op foto’s en ik heb ontzettend veel foto’s op mijn telefoon en laptop, maar eigenlijk doe ik er veel te weinig mee. Ik moet eens wat vaker foto’s laten afdrukken, want de laatste keer dat ik dat gedaan heb, is alweer een hele tijd geleden. En toen dacht ik, dat is ook een erg leuk cadeautje voor Moederdag! Laat bijvoorbeeld een foto afdrukken op canvas, of bestel een leuk fotoboek!

Iets leuks voor in je interieur

Een foto aan de muur staat erg leuk in huis, maar er zijn nog veel meer dingetjes voor in huis waar ik blij van word. Een leuk plantje, mooie kaarsen… Er is genoeg decoratie voor in huis te koop, en persoonlijk vind ik dat altijd erg leuk!

Zelfgemaakte cadeautjes

Wat ik ook altijd erg leuk vind, zijn zelfgemaakte cadeautjes. Nomi en Lenn maken op school geen Vaderdag- en Moederdagcadeaus meer, maar vorig jaar hebben ze thuis hun handen gemaakt van cement. Dat vonden ze heel erg leuk om te doen, en het is ook erg leuk om te krijgen! Nomi is nu al druk aan het bedenken wat ze voor me wil maken voor Moederdag en ze zegt dat ze al wel een idee heeft, maar dag mag ik natuurlijk nog niet weten!

Wat hoop jij te krijgen voor Moederdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.