Leuke uitspraken van Lenn – deel 8

uitspraken

Er zijn verschillende boekjes te koop om de leukste uitspraken van je kind(eren) in op te schrijven en ondanks dat ik dat ontzettend leuk vind, heb ik er nooit een gehad. Ik schrijf ze wel op, maar dan gewoon op mijn telefoon. En als ik dan een aantal leuke uitspraken heb verzameld, schrijf ik er een blogje over. Deze keer is Lenn aan de beurt, lees je mee?

  • Ik was samen met de kinderen een taart aan het maken en daar deed ik melk in. Lenn vroeg ‘Doe je nou koemelk in de taart? Waarom geen gewone melk?’ Toen ik vroeg wat voor melk hij bedoelde zei hij ‘Ja gewoon, van plantjes!’
  • ‘Weet je nog toen we op de camping waren, mama?’ ‘Ja Lenn, dat weet ik nog.’ ‘Toen wilde een jongen verkering met mij, maar ik wilde dat niet. Maar toen vroeg hij het nog een keer en toen zei ik ja, omdat hij zo lief keek.’
  • ‘Als ik jarig ben ga ik geld vragen.’ ‘Wat ga je kopen dan?’ ‘Nog meer zakgeld!’
  • Lenn was boos op me en riep ‘Je bent nog stommer dan een giftige slang!’
  • Lenn zei ‘Ik voel dat de wereld nu op de kop is.’ Nomi beweerde dat je dat niet kon voelen en Lenn zei ‘Jawel, dat kan ik voelen aan mijn hoofd.’
  • Nomi vertelde dat ze op school bloedsinaasappel hadden gekregen als schoolfruit en Lenn zei ‘Nee hoor, het was een gewone sinaasappel. Want er zat geen bloed in.’
  • Lenn krijgt steeds meer sproetjes en dat staat hartstikke leuk, maar Lenn vindt er zelf niks aan. Toen hij laatst al een tijdje verkouden was zei hij ‘Sinds ik sproetjes heb ben ik al verkouden. Dat komt door de sproetjes!’
  • ‘Weet je wat ik ook wel wil voor mijn verjaardag? Snuffie zand!‘ Ik denk dat hij fluffy zand bedoelde haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.