Leuke uitspraken van Nomi – deel 10

Nomi is de laatste tijd ontzettend bijdehand. Vaak is het grappig, maar soms gaat het ook een beetje te ver. Ze vindt het heerlijk om discussies te starten en ze kletst zo ongeveer 24/7 en dat levert regelmatig leuke uitspraken op. Vandaag deel ik er weer een paar met jullie.

  • ‘Weet je mam? Ik ken de dokter langer dan jou. Want die zag ik eerder toen ik uit jouw buik werd gehaald.’ Tja, daar heeft ze wel gelijk in.
  • Nomi wilde een glas water over me heen gooien en ik zei ‘Don’t…’ Nomi’s reactie was ‘Worry Darling!’ (Je weet wel, die film.)
  • Na het douchen zag ik dat er Nomi.nl op de beslagen badkamerspiegel stond. Ik vroeg waarom ze dat had gedaan en ze zei ‘Dat wordt mijn YouTube kanaal.’ Ehm, okay.
  • We hadden een discussie over waarom zij niet mag kiezen wat voor nieuwe keuken we krijgen. Ik vertelde haar dat dit huis op mijn (en Barts) naam staat. Dat was niet waar volgens haar, want; ‘De enige naam die op dit huis staat is die van Lenn. Kijk maar op zijn kamer.’ Lenn heeft namelijk ooit zijn naam op de muur geschreven…
  • Nomi vroeg me voor de zoveelste keer of ik liedjes van Meau op wilde zetten. Dat wil ik meestal wel doen, maar nu had ik even genoeg Meau gehoord. Ze vroeg me waarom en ik zei ‘Ik vind het niet erg om soms naar Meau te luisteren, maar niet iedere dag, want ik ben niet fan van haar ofzo. Ik vind haar gewoon mèh, snap je?’ ‘Nee, snap ik niet. En ik vind jou gewoon mèh.’
  • Nomi had een ontzettend grote mond en daarom moest ze om 7 uur naar bed. Daar was ze het niet mee eens en ze riep ‘Als ik van jou om 7 uur naar bed moet, zeg ik op school dat je mij mishandelt. Want zo vroeg naar bed moeten is kindermishandeling!
  • Nomi keek op YouTube naar een filmpje van One Direction samen met 5 Seconds of Summer en ze vroeg doodleuk ‘Waarom waren wij daar niet?’ Het was een concert in Australië in 2013, een jaar voordat zij werd geboren.
  • Er vloog een mot heel dichtbij me en ik schrok. Nomi vroeg wat dat was en toen ik vertelde dat het een mot was. ‘Harry’s mot?’ Harry Styles heeft een tatoeage van een mot en Nomi is soms iets te obsessed met hem.
  • Lenn stond op het schoolfeestboekje (het boekje over het dorpsfeest hier in het dorp) en Nomi vond dat niet eerlijk. ‘Ik wil volgend jaar op het boekje staan, want ik wil beroemd worden! En nu wordt Lenn beroemd terwijl hij dat helemaal niet wil!’ Beetje overdreven meid…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.