Met een maatje meer in badkleding? Natuurlijk!

 lascana ervaringen

Zoals jullie wel weten ben ik niet bepaald slank. Maar dat weerhoudt me er niet van om lekker te gaan zwemmen. En oké, ik moet toegeven dat ik het eerst wel eens lastig vond om met mijn na-de-zwangerschap-lichaam in badkleding rond te lopen. Na drie zwangerschappen is mijn lichaam niet meer wat het geweest is, en dat zal het ook nooit meer worden. Dus ik besloot om het maar gewoon te accepteren!

Een weekje op vakantie en lekker zwemmen!

Toen ik op zoek ging naar een vakantiepark, wilde ik graag een vakantiepark met een leuk zwembad. Nomi en Lenn zijn gek op zwemmen, dus dat was wel een must. Ik vond een leuk park en ik bekeek eens wat voor zwemkleding ik nog had. Dat bleek niet zoveel meer te zijn.

Mezelf trakteren op nieuwe badkleding

De afgelopen vijf jaar was ik drie keer zwanger en dat was aan mijn badkledingcollectie wel te zien. Ik had twee zwangerschapstankini’s en een gewone bikini. Oké, en een badpak wat een miskoop was, want die blijft bovenaan niet zo goed zitten. En als je met kinderen gaat zwemmen, wil je natuurlijk niet continu moeten opletten of je borsten niet uit je badpak floepen!

badkleding grote maten

Dus wat deed ik? Ik trakteerde mezelf op een nieuw badpak en een tankini van LASCANA. Een paar dagen later kwamen ze binnen en ik was aangenaam verrast! Ze pasten perfect, zaten hartstikke fijn en ze stonden me ook niet slecht. En ik moet zeggen dat ik me meteen een stuk beter voelde in badkleding dan toen ik nog in mijn oude zwangerschapstankini liep.

En dan; lekker naar het zwembad!

Ik moet er niet aan denken om niet te gaan zwemmen omdat ik me schaam voor mijn lichaam. Nee, ik heb geen perfect lichaam en er kan van alles beter. Maar Nomi en Lenn (en Elena sinds deze vakantie ook) vinden het zó leuk om te gaan zwemmen! En zij storen zich echt niet aan mijn lichaam hoor. En andere mensen zijn waarschijnlijk ook met andere dingen bezig dan met mijn lichaam. En als ze zich er toch aan storen, kijken ze maar lekker de andere kant op!

Genieten

Als we het aan- en uitkleden even vergeten, vind ik zwemmen altijd een ontzettend leuk uitje. Nomi en Lenn zijn echte waterratjes en Elena dreef lekker rond in haar zwemband. Ze was zo relaxt dat ze bijna in slaap viel!

maatje meer badkleding

En ik? Ik genoot er ook absoluut van. Wat was het leuk om te zien dat Nomi en Lenn allebei de slappe lach hadden toen ze samen de waterglijbaan uit kwamen glijden. Of toen ze aan het koprollen waren op de matten. Of toen ze lekker aan het zingen en dansen waren in het peuterbadje. En wat was het fijn om te zien dat Elena ook zo aan het genieten was…

En mijn lichaam in badkleding? Ik heb me er geen moment onzeker over gevoeld. Ik was veel te druk met andere dingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.