Vakantievlog: een weekje naar Zeeland!

vakantievlog

Zoals jullie misschien wel mee hebben gekregen, waren we vorige week een weekje in Zeeland. Terwijl we eerste eigenlijk niet op vakantie wilden met een baby, besloten we toch een weekje weg te gaan. Nu kon het nog buiten de vakanties om, want Nomi is nog net geen vijf jaar. En ik wilde ook gewoon eventjes weg, want onze laatste vakantie is al veel te lang geleden! Dus ik boekte een weekje naar Zeeland en in deze vlog zie je wat we daar allemaal deden. En deze keer vlog ik niet alleen, ook Nomi heeft zo nu en dan de camera in handen!

Vakantievlog!

Ik weet het, mijn vlogs werden saai. Althans, dat vind ik zelf. Ik wist vaak niet meer wat ik moest vloggen en daardoor was ik er een tijdje mee gestopt. Maar een vakantievlog is natuurlijk net even iets anders! Een andere plek, andere dingen doen… We maakten een aantal uitstapjes en meestal nam ik de camera mee. Oké, soms vergat ik te vloggen, want ik zat er niet meer helemaal in haha! Maar goed, uiteindelijk had ik toch wat beelden en zette ik de vlog in elkaar. Hij is al goedgekeurd door Nomi en Lenn, en nu mogen jullie hem ook zien!

Wat hebben we gedaan?

We zijn eigenlijk iedere dag wel even ergens naartoe geweest. Naar Neeltje Jans, het Watersnoodmuseum, Renesse, Vlissingen, Zoutelande, Zierikzee… Verder gingen we zwemmen, naar de binnenspeeltuin, dansen en knutselen met Koos Konijn… We hebben ons dus geen moment verveeld!

De vlog

Laadt de video niet? Klik dan even hier. Daar kun je ook mijn andere video’s zien en je abonneren op mijn kanaal!

Bedankt voor het kijken! Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.