MIJN FAVORIETE PASTELKLEURIGE NAGELLAKJES

In de lente en zomer vind ik pastelkleurtjes echt heel leuk en ik draag regelmatig pastelkleurige nagellak. Daarom besloot ik een artikel te maken met daarin mijn favoriete pastelkleurige nagellakjes. Van links naar rechts zie je NYC Mint Macaroon, Essence Mellow Yellow, NCLA As If en Safari nummer 341. 

Het Safari nagellakje is een van de eerste nagellakjes die ik kreeg om te testen. Het is een mooie, lichtblauwe kleur die ik nog steeds zo nu en dan draag. De dekking is erg goed, terwijl de nagellak heel goedkoop is (meestal kosten Safari nagellakjes ongeveer 1 euro). Ook droogt de nagellak erg snel.
Het nagellakje van NCLA zat in de Vipbox van mei en het is echt een heel goed lakje. De dekking is erg goed en de nagellak droogt snel. Normaal gesproken houd ik eigenlijk niet zo van lila, maar deze nagellak vind ik erg mooi. 
Essence Mellow Yellow is helaas niet meer te koop, maar het is nog steeds een van mijn favoriete nagellakjes. Ondanks dat het een lichte kleur is, denkt de nagellak best goed en net als de meeste nagellakjes van Essence, is de nagellak snel droog. 
Mint Macaroon is een van de mooiste nagellakjes die ik vorig jaar heb gekocht en ik ben nog steeds verliefd op de kleur. De dekking is goed, de nagellak droogt snel en de kleur is gewoon heel mooi. Ik kan eigenlijk niks negatief bedenken aan deze nagellak. 

26 gedachten over “MIJN FAVORIETE PASTELKLEURIGE NAGELLAKJES

  1. Demi schreef:

    Mint Macaroon zou wel iets voor mij zijn 🙂 en ik kan nu met trots zeggen dat ik lange nagels heb na al die jaren dus wie weet ga ik binnenkort maar eens inslaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.