Mijn nieuwe armband met geboortebloemen

mama sieraad

Ik hou van sieraden en dan vooral van armbanden. Ik heb bijna altijd wel een armbandje om en daarom besloot ik mezelf een nieuwe armband cadeau te geven. En niet zomaar een armbandje, nee, eentje met de  geboortebloemen van mijn kinderen. En ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe armband!

Naast armbandjes draag ik ook regelmatig een ketting en zo nu en dan oorbellen. Een aantal jaren geleden droeg ik heel vaak oorbellen en liet ik tweede en derde gaatjes in mijn oren schieten. Nu draag ik ze veel minder vaak, maar zo nu en dan vind ik het leuk om weer een keertje oorbellen te dragen. Armbandjes zijn echt mijn favoriet, en ik draag vaak meerdere armbanden tegelijk.

Een armband met geboortebloemen

armband met geboortebloemen

En als een armband dan heel persoonlijk is, maakt dat het nog veel leuker. Ik besloot om niet te gaan voor namen of geboortedata, maar voor geboortebloemen. Iedere maand heeft een eigen geboortebloem en ik liet de geboortebloemen van mijn kinderen op de armband zetten. Nomi is geboren in november en haar geboortebloem is een chrysant. Lenn is geboren in juli en de geboortebloem die daarbij hoort is een waterlelie. En Elena is in januari geboren, en daar hoort een sneeuwklokje bij. En kijk nou hoe leuk deze drie bloemen bij elkaar staan!

armband bloemen

Ik ben ontzettend blij met deze armband en ik weet zeker dat ik hem heel veel ga dragen. Ik bestelde hem bij Kaya Sieraden en zij verkopen nog veel meer sieraden. De meeste sieraden die je daar vindt kun je personaliseren, wat je sieraad heel erg uniek maakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bedelketting met de naam van je kind of partner erop? Of vriendschapsarmbandjes met je eigen tekst? Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te bestellen! En dat is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook heel erg geschikt als cadeau!

Heb jij gepersonaliseerde sieraden?

5 gedachten over “Mijn nieuwe armband met geboortebloemen

  1. Heidi schreef:

    Ik vind armbandjes ook super leuk. Vooral draag ik het meestal in de lente en zomer.
    Ik zelf heb een ketting met de geboortebloem van mij zelf.
    Ik moet wel zeggen dat het super mooie is, maar ik zelf persoonlijk zou ze dan samen zetten in een rondje; Maar ik denk dat deze niet mogelijk was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.