MIJN SERIE ABC

Jullie weten vast wel dat ik behoorlijk serieverslaafd ben. Dus toen ik zag dat Manon een ‘serie ABC’ had gemaakt, dacht ik; dat ga ik ook doen! Nou lukte het me niet helemaal om bij iedere letter iets te bedenken, de Q en de X waren echt te moeilijk. Maar de rest is me we gelukt.

A: Gewoon ‘A’. Als je Pretty Little Liars kijkt, weet je wel wat ik bedoel.
B: Breaking Bad, een hele verslavende serie waar Bart en ik een tijdje geleden mee zijn begonnen.
C: Cold Case, dat vond ik altijd zo leuk! Ik keek het gewoon op tv trouwens.
D: Devious Maids. Niet de beste serie, maar wel een hele leuke die je lekker met een half oog kunt kijken.
E: Ed Westwick, Chuck in Gossip Girl. Daar ben ik stiekem een beetje verliefd op.
F: Friends was ‘vroeger’ echt mijn favoriete serie!
G: Gossip Girl. Daar begon ik mee toen het nog op tv was, maar na een tijdje ben ik afgehaakt omdat ik een paar afleveringen had gemist. Vorig jaar ben ik er weer mee begonnen en wat was dat verslavend zeg!
H: House, geweldige serie!

I: Ian Somerhalder, die nog leuker is dan Ed Westwick. Hij speelt Damon in The Vampire Diaries.
J: Joey, van Friends. Die vond ik altijd zo leuk! Later had hij een eigen serie, maar dat viel een beetje tegen.
K: the Killing. We keken de Amerikaanse, maar na een tijdje vond ik het niet meer zo boeiend en zijn we gestopt.
L: the Lying Game. Daar ben ik aan begonnen toen ik niet wist wat ik moest kijken. Het was in het begin wel leuk, daarna niet meer zo.
M: Mona, een van mijn favoriete personages uit Pretty Little Liars.
N: the Nanny, weer een oudje.

O: Orphan Black en Orange Is The New Black. Allebei echt hele goede series!
P: Pretty Little Liars. Duh.
Q:
R: Ruby Rose, mijn girl crush.
S: Secret Diary of a Call Girl. Guilty pleasure, haha.
T: True Blood. Volgens mij zijn we nog ergens in seizoen 5, maar toen vond ik het opeens niet meer zo leuk.
U: United States of Tara, want ik kan niks anders bedenken met de U. Ik heb er volgens mij vier afleveringen van gezien, toen vond ik het niet meer leuk.
V: the Vampire Diaries, een van de leukste series ooit!
W: the Walking Dead, omdat ik niks anders kon bedenken. Bart kijkt het en soms zie ik er een stukje van, maar ik vind het verschrikkelijk.
X:

Y: Yael Stone (afgekeken van Manon), oftewel Lorna Morello in Orange Is The New Black. Ze is zo leuk!
Z: Zooey Deschanel. Leuke actrice, maar ik vond New Girl een beetje tegenvallen.

Wat is jouw favoriete serie?

6 gedachten over “MIJN SERIE ABC

  1. Judith schreef:

    Wat een leuke tag! Ik kijk zelf ook een heleboel series, maar op dit moment staat The Fosters toch echt op één (naast PLL, Vampire Diaries, Switched at Birth en zo kan ik nog wel even doorgaan haha). 🙂

  2. Katy schreef:

    Wow, ik weet niet of dat mij zo zou lukken met een ABC haha! Maar wel leuk! Mijn favo serie is natuurlijk Pretty Little Liars <3! Daarna Gossip Girl, Teen Wolf en Dance Academy =]! Maar PLL, is mijn grootste verslaving en ik ga die pauze tussendoor niet overleven! Wil zo graag weer nieuwe afleveringen zien <3! En hopelijk komt Wren Kingston weer terug. Daar heb ik echt een liefde voor =]!

    xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.