Dagboekje 280; twee zieke kinderen en pakjesavond

pakjesavond

Afgelopen week stond in het teken van Sinterklaas. De Sint kwam bij Nomi op school en zaterdag vierden we pakjesavond. Verder hebben we de kerstspulletjes neergezet en werden Nomi en Lenn allebei ziek.

Maandag; kerstspulletjes neerzetten

mini kerstboom

Maandag vond ik dat ik lang genoeg had gewacht met het neerzetten van de kerstspullen. Nomi wilde graag helpen, dus nadat we haar hadden opgehaald van school, haalde ik de kerstspullen naar beneden. ’s Avonds aten we een heerlijk HelloFresh gerecht met rijst, spinazie, cashewnoten, kokos en een gebakken ei.

Dinsdag; wordt mijn computer nu al ingepikt?

computerles groep 1

Dinsdagochtend ging ik samen met Lenn naar de verloskundige voor een standaard controle. Waarschijnlijk heb ik daar nu nog maar 1 afspraak, daarna word ik overgedragen aan de gynaecoloog. ’s Middags vroeg Nomi opeens of ze een spelletje mocht doen op mijn computer. Ze had computerles gehad op school, en nu heeft ze de smaak helemaal te pakken.

Woensdag; Sinterklaas op school

zieke kindjes

Woensdag was een hele spannende dag voor Nomi, Sinterklaas kwam namelijk bij haar op school. In haar pietenjurkje ging ze naar de basisschool en ze vond het wel heel spannend. Ze heeft het heel leuk gehad, maar aan het einde van de dag was ze helemaal op. Ze begon ook steeds warmer te worden en zei dat ze zich niet lekker voelde.

Donderdag; spelletjesdag

bunny hop

De volgende ochtend had ze een beetje koorts en ik besloot haar thuis te houden. We brachten Lenn naar de peuterspeelzaal en daarna deden we een spelletje. Nomi kreeg het spel Bunny Hop van Sinterklaas en dat was een groot succes. Echt een aanrader voor kinderen vanaf vier jaar! Ook ’s middags deden we een spelletje, deze keer deed Lenn ook mee. Hij kreeg het spel Was Da Na van Sinterklaas en dat is ook erg leuk voor peuters.

Vrijdag; nog steeds een ziek meisje

In de nacht van donderdag op vrijdag bleek Nomi een oorontsteking te hebben. Althans, dat denk ik. Ze werd ’s nachts krijsend wakker en zei dat haar oor heel veel pijn deed. Gelukkig hielp paracetamol, maar de volgende dag was ze nog steeds niet lekker. ’s Ochtends keken we naar de Video van Sint en Lenn werd er helemaal verlegen van. ’s Avonds ging ik nog even naar de stad om de laatste Sinterklaascadeaus te kopen en daarna pakten we alles in.

Zaterdag; pakjesavond

Zaterdagochtend deden we het lekker rustig aan, want Nomi was nog steeds niet zo lekker. En ik wilde graag dat ze zich ’s middags wat beter voelde, want toen gingen we naar mijn tante om daar Sinterklaas te vieren. Gelukkig ging het redelijk met haar en we hebben een hele leuke middag gehad. Nomi en Lenn zijn ontzettend goed verwend en zelf kregen we ook erg leuke cadeautjes.

Zondag; lekker spelen in huis

zieke kinderen

Zondag wilden Nomi en Lenn natuurlijk met hun nieuwe speelgoed spelen. Eerst met Playmobil en ’s middags samen met Bart met de knikkerbaan van Hubelino. Verder ging ik tijdens het middagslaapje van Lenn even met Nomi naar buiten, het was namelijk best lekker weer. Lenn lieten we lekker een tijd slapen, nu had hij namelijk koorts gekregen. En verder had ik nog even tijd om bezig te gaan op de babykamer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.