Review: L.O.L. Surprise 2-in-1 Glamper

lol surprise glamper

Sinds wij zelf een caravan hebben, zijn Nomi en Lenn helemaal fan van caravans en campers. Toen we laatst in een speelgoedwinkel waren om cadeau-inspiratie op te doen voor Nomi’s verjaardag en voor de feestdagen, werd iedere camper en caravan aangewezen als potentieel cadeau. Zo ook deze L.O.L. Surprise Glamper, en wat waren ze blij toen we hem in huis hadden!

Unboxing

unboxing lol glamper

De pret begint al bij het uitpakken. In de glamper zitten namelijk 55 verrassingen, die we samen gingen open maken. Voorbeeldjes hiervan zijn een barbecue, een krukje, beddengoed, een televisie en een L.O.L. Surprise poppetje!

l.o.l. surprise glamper

Toen we alles uitgepakt hadden, kon het spelen beginnen. Nomi en Lenn waren allebei helemaal onder de indruk. En dat is logisch, want er zitten zoveel dingetjes bij! Je kunt de voorkant loskoppelen, waardoor je de auto en de caravan apart van elkaar kunt gebruiken.

90 centimeter breed en 60 centimeter hoog

lol surprise camper

Als je de glamper helemaal uitklapt, is deze maar liefst 90 centimeter breed en 60 centimeter hoog. Helemaal bovenaan vind je de slaapkamer met drie bedden. Een groot bed, voor een grote L.O.L. Surprise pop, en twee kleine bedjes, voor (je raadt het al) de kleine poppen, zoals de pop die je bij de glamper krijgt.

Glijbaan en zwembad

glijbaan

Het favoriete onderdeel van de glamper is volgens Lenn de glijbaan. Hij heeft het poppetje inmiddels wel honderd keer van de glijbaan laten gaan, en dan komt ze in het zwembad terecht. Daar kun je trouwens echt water indoen, maar dat heb ik ze nog maar even niet verteld. Dat onthouden we wel totdat het weer zomer is, en ze er lekker buiten mee kunnen spelen.

De andere ruimtes

lol caravan

Uiteraard is er ook een keuken, met een tafeltje en drie krukken. Wat hier ook goed in de smaak valt, is de barbecue. Daar kunnen de poppen hun eten maken en vervolgens werden ze door Nomi en Lenn in de keuken neergezet om het op te eten!

make-up lol surprise

Aan de andere kant van de glamper is een ruimte om lekker te make-uppen. Dat vond vooral Nomi heel erg leuk. Er zitten zelfs make-upkwasten bij en er is ruimte om kleding op te hangen. De poppen kunnen in de spiegel kijken om te zien of ze tevreden zijn over hun look, of dat ze toch nog iets willen veranderen. En daarna is het tijd om de catwalk op te gaan en om een feestje te vieren!

wc lol

En, ook niet onbelangrijk; de wc. Dat vindt vooral Lenn ontzettend grappig en dit wc’tje is al veelvuldig gebruikt!

lol surprise glamper

De glamper is vrij makkelijk in- en uit te klappen en daar gaat weinig tijd inzitten. Alle spulletjes die bij de glamper horen, passen erin. Ingeklapt is de glamper een stuk compacter en daardoor makkelijk op te bergen, en dat is wat mij betreft wel een groot voordeel!

Conclusie

De L.O.L. Surprise Glamper is echt ontzettend leuk speelgoed! Het is een hele uitgebreide glamper die zorgt voor urenlang speelplezier. Er zit van alles bij, de glamper heeft meerdere ruimtes, het is makkelijk op te bergen… Ik kan er alleen maar positief over zijn! Wat mij betreft is het een geweldig cadeau voor de feestdagen, waar veel kinderen heel erg blij van zouden worden.

De L.O.L. Surprise Glamper is momenteel in de aanbieding bij Intertoys; je betaalt er nu € 89,99 voor in plaats van € 112,99.

De L.O.L. Surprise Glamper hebben we gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.