Music Favourites #3

Toen ik net was begonnen met mijn blog, heb ik twee keer een artikel geplaatst over mijn favoriete muziek. Daarna heb ik het nooit meer gedaan en ik weet eigenlijk niet waarom. Ik hou heel erg van muziek en het maken van dit soort artikels vind ik dan ook erg leuk. Daarom heb ik mijn favoriete nummers op een rijtje gezet.

Deze kent iedereen waarschijnlijk wel, wat een gaaf nummer!
DJ Pauly D (ja, die van Jersey Shore) heeft ook een heel lekker nummer gemaakt, ik ben fan!
Een heerlijk, vrolijk, zomers nummer, ik hou ervan.
Normaal gesproken is dit niet echt mijn favoriete genre, maar dit nummer vind ik geweldig.
Simple Plan is terug! En samen met Sean Paul, wat een leuke combinatie.
Het schijnt dé zomerhit van 2012 te worden. Krijgen jullie ook zoveel zin in de zomer door dit nummer? 

37 gedachten over “Music Favourites #3

 1. Anouk schreef:

  Leuke post! Vind het altijd handig inspiratie op te doen zo! Soms ben ik gewoon door mn nummers heen, dan is dit een ideale post!:)

  Lekkere nummers!

 2. Lifelovers schreef:

  hmm oké, ik heb een heel andere smaak. Maar ik ben heel trots op Triggerfinger, die uit België komen. Ze zijn echt super live !

 3. Cynthiiaa schreef:

  Je hebt echt een goede muzieksmaak, zeg ik niet snel. 😮 Mirrors is gewoon.. onelove. Die van Flo Rida zocht ik al zo lang.. thanks a lot! Eigenlijk heb ik nooit naar de muziek van Pauly D geluisterd, blij dat ik hem nu tegen kom.. Wauwie, thank you!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.