Must have bij krampjes; de KipKep Woller (en je kunt hem winnen!)

kipkep woller krampjes

Krampjes; bijna alle baby’s hebben er last van. Maar wat is het ontzettend zielig zeg! Ik vind het zo sneu om Elena te zien huilen door krampjes, maar gelukkig hebben we iets gevonden wat er tegen help; namelijk de Woller van KipKep. Vandaag vertel ik je hier meer over, en je kunt er eentje winnen!

De KipKep Woller

Warmte geeft vaak verlichting bij pijn. Toen ik tijdens mijn zwangerschap last had van bekkenpijn, legde ik vaak een kruik in mijn rug. Dan werd de pijn vaak snel minder. Ook bij baby’s helpt warmte tegen pijn, zoals pijn door darmkrampjes. De warmte werkt ontspannend en daardoor wordt de pijn snel minder.

Onze ervaring – De KipKep Woller bij krampjes

darmkrampjes

Net als veel baby’s, heeft Elena ook regelmatig last van krampjes. Dat begon in de kraamweek en toen heb ik meteen de Woller gepakt. Je doet hem eventjes in de magnetron en vervolgens leg je het op het buikje van je kind. Na een paar seconden zag ik Elena ontspannen en werden de krampjes minder. Wat een uitkomst!

Sindsdien gebruiken we hem regelmatig. Elena vindt het heel fijn om bij krampjes de Woller op haar buik te hebben. De Woller is zo ontworpen dat hij goed op een babybuikje blijft liggen en niet te zwaar is. Hij is gevuld met vlaszaak en het meeste hiervan zakt naar de zijkanten, waardoor het niet zwaar is voor het buikje van je baby.

Waar ik de Woller nog meer voor gebruik

Buikpijn bij kinderen

Toen Nomi laatst buikpijn had dacht ik: ‘wat voor baby’s werkt, werkt voor kleuters vast ook’. Dus ik deed de Woller in de magnetron en ik legde hem op Nomi’s buik. Ook zij vond het erg fijn en ze zei dat de buikpijn een beetje minder werd.

Bij borstvoeding

Ik heb hem ook gebruikt toen ik een verstopt melkkanaaltje in mijn borst had. Ik had een pijnlijke harde plek, en dat kan een borstontsteking worden. Om ervoor te zorgen dat dat niet zou gebeuren, heb ik mijn borst eerst warm gemaakt met de Woller, en daarna gekolfd. Daarna was de harde plek meteen verdwenen! En je kunt de Woller sowieso goed gebruiken bij borstvoeding, de warmte ontspant en vergemakkelijkt de borstvoeding!

Nekpijn

En het laatste waarvoor ik hem gebruik, is voor pijn in mijn nek. Vooral in het begin zat ik vaak in een verkeerde houding te voeden (ik was te veel naar Elena aan het kijken) en daardoor kreeg ik nekpijn. Ik vind een gewone kruik te zwaar voor in mijn nek, maar de Woller is dan perfect!

Winnen!

woller winnen

Eén van jullie kan een KipKep Woller winnen, in een uitvoering naar keuze. Via deze link zie je uit welke uitvoeringen je kunt kiezen. Om kans te maken doe je het volgende:

 • Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt welke Woller je graag zou willen winnen
 • Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan bereiken als je hebt gewonnen
 • Like dit bericht op Facebook. Voor extra kans tag je minimaal één vriend(in)

Deze winactie loopt twee weken, daarna neem ik contact op met de winnaar.

Deze actie is tot stand gekomen door een samenwerking.

34 gedachten over “Must have bij krampjes; de KipKep Woller (en je kunt hem winnen!)

 1. Imke schreef:

  Leuk! Een vriendin hoorde ik er ook al over.
  Dex had mega veel last van krampjes, dus voor de 2e zou ik deze heel graag willen winnen in Ziggy grey! (Zaterdag horen we hopelijk het geslacht ? maar grijs is altijd mooi ?)

 2. Mieke schreef:

  Ik maak heel graag kans, ben vandaag uitgerekend voor ons meisje die dit vast heeeeel fijn gaat vinden!! De Ziggy Grey vind ik erg mooi!

 3. Annabel de Ruiter schreef:

  Wat lijkt me dit handig! Liselotte heeft er ook zo last van gehad! Waag graag een kansje voor mn vriendinnetje en hun zoontje ?✨ De Ziggy grey

 4. Fabiënne Arp schreef:

  Ik doe graag mee! Ik heb vaak last van mn nek, en zoals jij al vermeldde, is een gewone kruik te zwaar voor mn nek. Dit zou dus ideaal zijn! Ik doe mee voor de Minty Mint! ?

 5. Ellen E. schreef:

  Oh dit klinkt goed. Onze eerste zoon had in het begin ook regelmatig last van krampjes. Nu in verwachting van onze tweede zoon, mocht hij het ook krijgen dan lijkt me dit erg handig. Dus ik doe graag mee voor de kleur Ziggy Grey.
  Bericht op Facebook liken gaat helaas niet, tijdje geen Facebook meer.

 6. Nicky schreef:

  Ik zou graag de oker gele
  willen winnen! ik heb nu een dochter van 2,5 week die ontzettend last heeft van krampjes. Ze wilt dan alleen maar bij mij liggen en ik moet dan over haar buikje wrijven. Het lijkt mij dan ook een ideale oplossing door warmte te gebruiken.

 7. Lieke schreef:

  Ik zou graag de minty mint willen winnen.
  Onze zoon gebruikt hem als slaapknuffel en het zou tof zijn om er 1 als reserve te hebben.

 8. Marjolein schreef:

  Dat klinkt handig! Ik ben 36 weken zwanger van de tweede, dit is een mooie aanvulling op mijn uitzet! Ik zou de ziggy grey kiezen. Ga ‘m sowieso onthouden!

 9. Stephanje schreef:

  Zo super fijn dat dit er is! Wij willen er graag een winnen voor onze baby die in augustus geboren word. De zippy grey vind ik het leukste! Als ik dit geweten had bij de eerste!
  En voor de borstvoeding lijkt dit me ook handig! Ook gemist bij de eerste! Dus we doen zeker graag mee!

 10. Sharee schreef:

  Momenteel 31e weken zwanger van ons tweede meisje. Graag zou ik voor haar de Flamingo Pink versie willen winnen mochten er vervelende krampjes optreden dan zijn we alvast bewapend! ?

 11. Lianne schreef:

  Ik zou heel graag de woller Roccy Sahara willen winnen voor ons kleine meisje van 2 maanden oud, ze heeft erg veel last van buikkrampjes en piept heel slecht! Dit zal een hele verlichting zijn voor haar!

 12. Ellen schreef:

  De mooie zonnige gele zou ik graag willen winnen voor mijn zoontje dat we bijna mogen verwelkomen. Mijn oudste had zoveel last van krampjes. Had ik dit product toen maar leren kennen!

 13. Marlieke Chambone-Noord schreef:

  Wat een super mooie kans zeg! Ik was de KipKep Woller al tegen gekomen op de Negenmaandenbeurs en op het We Are Pregnant event en was al enthousiast geworden. Hij stond al op ons lijstje hihi. Ik doe dus uiteraard erg graag mee voor ons kleine mannetje die wij deze zomer mogen verwachten. Als ik het geluk heb te mogen kiezen, zou ik gaan voor het Woller warmtekussen Ziggy Grey.

  • Marianne schreef:

   Wat geweldig! Mijn zwangere dochter is al helemaal lyrisch hierover.
   Ik zou het heel graag willen winnen voor onze kleinzoon die half juli geboren gaat worden. Ik ga hard duimen en hopen!

  • Marianne schreef:

   Dus dit bedoelde je Marlieke!!! Lijkt mij inderdaad erg handig!!
   Ik hoop héél erg dat jij die wint voor jullie ongeboren kleine man!!! Ik ga duimen.

 14. Faye schreef:

  Ik kom dit steeds tegen en ben hier zó enthousiast over! Ik probeer zoveel mogelijk te leren en te lezen, voordat het mannetje komt en dit is volgens mij echt ideaal! ? Ik heb ook al op Facebook geliked & getagd! Ook fijn om te lezen dat je het voor meerdere dingen kan gebruiken! En ik vind de Minty Mint wel erg mooi! ?

 15. Merel Damhuis schreef:

  Ik zou heel graag het Woller warmtekussen Sunset Gold, oker geel winnen. Op woensdag 3 april is ons regenboogkindje Else geboren. Ze is geweldig, een droom die uitkomt. Jammer genoeg heeft ze wel regelmatig last van krampjes waardoor ik niet heel veel slaap. Om nog meer van haar te kunnen genieten zou ik daarom graag een Woller winnen! Liefs Merel

 16. Lonneke schreef:

  Woller warmtekussen Ziggy Grey. Deze zou perfect zijn voor mijn dochter van 8 weken. Hierover gehoord van mijn zus dus ben heel erg benieuwd.

 17. Annie den Uijl - Oudshoorn schreef:

  Woller warmtekussen Sunset Gold, oker geel, want wat is dat fijn bij krampjes, voor mijn achterkleindochter altijd mogen gebruiken en nu gun ik hem Sann! <3

 18. Saskia schreef:

  Oh deze lijkt me fijn! Ik zou graag de grijze willen winnen <3
  Ons kindje wordt verwacht in Juli en zou hem ook inderdaad graag voor mezelf en pijntjes willen gebruiken.

 19. Elle W schreef:

  Ik zou graag kans maken op het Woller warmtekussen Ziggy Grey.
  Bij mijn oudste heb ik er eentje kunnen lenen van mijn vriendin, was daar erg blij mee.

 20. Marijke Horjus schreef:

  Ik doe heel graag mee voor ons 3e wondertje. Bij on zse vorige kindjes heb ik lang borstvoeding gegeven, allee jammer genoeg op het begin paar keer borstonsteking gehad, dit lijk mij er zijn voor mij en voor de baby♡

 21. rewana Huntink schreef:

  Oh de Ziggy Grey zouden we wel willen, zoonlief heeft regelmatig buikpijn of lekker gewoon tot rust komen..ideaal…we wagen graag een gokje ???

 22. Riane Stokkel schreef:

  Ik zou heel graag de flamingo pink willen winnen voor m’n dochtertje die binnen enkele weken wordt geboren. Voor m’n zoontje had ik er ook een maar die heb ik uitgeleend en nooit meer terug gekregen.

 23. Marlies schreef:

  Ik doe mee voor de Ziggy grey. Die rotkrampjes ook bij die kleintjes. Ook handig bij de borstvoeding las ik en als koud compres. Ik waag graag een kansje! (Dit typend onder het genot van getrappel in Mn buik ?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.