MUSTHAVE: NIVEA CREME

Dit is een product waar de meesten van jullie waarschijnlijk al wel bekend mee zijn; het blik van Nivea. Ik had hem al een tijdje, maar sinds kort kan ik echt niet meer zonder! Nu het kouder wordt, gebruik ik hem echt overal voor en ik vind het een heerlijk product.

Toen ik laatst verkouden was, had ik echt een hele droge, pijnlijke neus. Het was helemaal rood en er zaten velletjes aan (lekker charmant, sorry). Niet erg prettig dus, en om er vanaf te komen, gebruikte ik de Nivea crème. Binnen een dag zag het er veel beter uit en het was niet meer pijnlijk. Sindsdien zit dit blik standaard in mijn tas en ik gebruik hem overal voor; het helpt super goed tegen droge handen, voeten, benen, armen, et cetera. Voor op mijn gezicht vind ik hem te vet, omdat mijn huid al redelijk vet is, maar bij mijn vriend doe ik het wel eens op droge plekjes op zijn gezicht. Zijn gezicht is behoorlijk droog, zeker ’s winters, en daar helpt het heel goed tegen.

Je hebt helemaal niet veel nodig van deze crème, waardoor het blik bij mij nog bijna vol dit. Ik gebruik telkens een klein beetje, en doordat het heel goed uit te smeren is, is dat al genoeg. 

Wat is jullie beauty-musthave?

21 gedachten over “MUSTHAVE: NIVEA CREME

 1. manonmiaow schreef:

  Ik ben dol op aloe vera gel, voor droge plekjes, voor brandplekken, als aftersun of op mijn gezicht als ik me wat wakkerder wil voelen! 🙂 Deze heb ik ook gehad, en heeft mijn vriend nu ingepikt haha!

 2. Wies | TEATC schreef:

  Het bekende Nivea blik haha 🙂 Ik gebruik 'm zelf niet omdat ik andere crème van Nivea heb gebruikt, ik heb ook wel eens gehoord dat er in de blauwe blikken-crème wolfraam zit en dat dat haargroei bevorderd.. Maar ik weet niet of het waar is haha

 3. Bertine schreef:

  ik kan niet meer zonder deze creme! elke ochtend en avond gebruik ik deze als handcreme. en net als jij gebruik ik deze ook bij verkoudheid en velletjes/droogheid onder de neus.

 4. Bumblebee schreef:

  Ik heb de Etos-versie(is precies hetzelfde) gekregen in een beautypakketje voor mijn verjaardag maar eigenlijk meer dan voor mijn voeten kan ik het niet gebruiken met mijn vette huid….maar ik heb nu wel zachte voetjes hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.