H&M HOME WISHLIST

Ik houd van woonaccessoires en daarom kijk ik regelmatig op de H&M site, bij de Home afdeling. Ze hebben altijd ontzettend leuke dingen en de spulletjes zijn erg betaalbaar. Ook deze keer kwam ik weer hele leuke dingen, die ik graag wil hebben. De haakjes hieronder bijvoorbeeld, vind ik echt heel schattig. Ookal weet ik niet waar ik ze voor zou gebruiken, ik wil ze toch graag hebben, haha. Vinden jullie woonaccessoires ook zo leuk?

41 gedachten over “H&M HOME WISHLIST

 1. Wendy schreef:

  Ik vind de spullen ook allemaal erg leuk, maar het past net niet bij ons interieur. Misschien een keer wat spullen voor buiten, dat zou wel kunnen.

 2. Iris schreef:

  Ik ben ook dol op H&M Home. Ik heb er een dekbed en twee kussens van, alleen ik gebruik nu alleen nog de twee kussen die me elke ochtend 'You look nice today' toe roepen!

  • Made by Malou schreef:

   Amsterdam heeft een winkel waar ze ook wat home dingetjes verkopen, maar verder verkopen H&M's (volgens mij) geen Home.. Soms zie ik een paar dingetjes bij de kassa liggen, maar daar blijft het helaas dan ook bij.

 3. Ayla schreef:

  Ja, ik heb ook echt een zwak voor de h&m home artikelen! Ik woon niet eens op mezelf en toch ben ik soms geneigd om theedoeken etc in te slaan haha 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.