NATURA SIBERICA GINSENG SIBERIAN HAIR MASK

Ik gebruik minstens een keer per week een haarmasker, zodat mijn haar in goede conditie blijft. Zeker als je, zoals ik, regelmatig je haar kleurt, krult, stijlt, föhnt, et cetera, is dit heel belangrijk. Je wilt natuurlijk geen droog en ongezond haar. Daarom review ik vandaag het ‘Ginseng Siberian Hair Mask’ van het merk Natura Siberica. 

Zo ontving ik het pakketje, schattig toch? Je ziet op deze foto twee producten liggen, dus binnenkort kunnen jullie nog een review lezen over dit merk.
Ik vind het masker er heel bijzonder uitzien, het glimt echt heel mooi. Ook zit er heel veel in deze verpakking, 370 ml! Je kunt er dus echt lang mee. Wat me meteen opviel aan dit masker, was de geur. Het is een hele frisse, best wel aanwezige geur. Ik vind het zelf heel erg lekker.
Het masker is best dik, maar wel echt heel makkelijk te verdelen over je haar. Je hebt er dus helemaal niet zoveel van nodig. Natura Siberica belooft dat de ginseng beschadigd haar repareert en dat de mineralen je haar beschermen tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast maakt dit masker je haar sterker en het laat je haar glimmen. 
Het masker maakt deze beloftes echt helemaal waar. Ik vind het ontzettend fijn en mijn haar voelt heel zacht en gezond als ik dit masker heb gebruikt. Ik kan het makkelijk borstelen en mijn haar glanst echt meer dan eerst. Het enige nadeel is, dat je het masker 10 minuten in je haar moet laten zetten. Maar dat is natuurlijk wel een goed excuus om lekker lang te douchen! 
Je kunt dit product kopen voor € 22,50 via Naturasiberica.nl

12 gedachten over “NATURA SIBERICA GINSENG SIBERIAN HAIR MASK

  1. Beautyjuf schreef:

    Wat een vol & rijkelijk haarmasker. Ziet er goed uit! Sinds ongeveer een jaar gebruik ik geen föhn en stijltang meer. Daarnaast gebruik ik vaker een conditioner en/of olie. Mijn haren zien er stukken beter uit. Daarbij komt dat ze ook iets sterker zijn geworden: ze breken minder snel af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.