ORLY CATCH THE BOUQUET

Deze nagellak van het merk Orly zat in de Vipbox van februari en ik vind het altijd erg leuk om op die manier kennis te maken met merken waar ik nog geen ervaring mee heb. Het is een heel schattig, licht roze kleurtje met hele subtiele glittertjes. Hierdoor is deze nagellak net iets anders dan de meeste roze nagellakjes.

Hier zie je de glittertjes wat beter. Het het een heel bijzonder potje, met een dop die ervoor zorgt dat je meer grip hebt. Ik kende dit nog niet, maar ik moet zeggen dat het heel fijn vasthoudt. Verder lakt het kwastje ook heel fijn en ook de structuur is precies goed. De nagellak droogt heel snel en de dekking is best goed voor zo’n lichte kleur. Op de foto draag ik twee laagjes en dan is de dekking prima. Een ander voordeel van deze nagellak, is dat er 18ml inzit, echt heel veel dus! Dit kleurtje kan ik dus nog heel vaak gaan dragen en dat ga ik zeker doen.

Deze nagellak is te koop voor € 5,95.

16 gedachten over “ORLY CATCH THE BOUQUET

  1. Rosanne van Dieren schreef:

    Aw wat een lief kleurtje!
    Ik kende dit merk al wel, en moet zeggen dat het een fijne lak is om mee te werken.
    liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.