NEW IN

Op de een of andere manier raak ik regelmatig zonnebrillen kwijt, of ze gaan stuk. Ik doe ze meestal los in mijn tas en dat is natuurlijk ook niet echt handig. Toen ik laatst helemaal geen zonnebril meer kon vinden, besloot ik op zoek te gaan naar een nieuwe en ik nam me voor hier wat zuiniger op te zijn. 

Ik koos voor een zonnebril van het merk Polaroid (een keer iets anders dan zonnebrillen van Primark en H&M) en deze bestelde ik via Sunglasseshop.com. Er zit een hoesje bij, dus ik hoef hem niet meer los in mijn tas te doen. 
Ik kwam deze mat zwarte zonnebril tegen en ik besloot meteen voor deze te gaan. Wat trouwens erg handig is op deze site, is dat de maten van de bril erbij staan. Zo weet je precies hoe groot hij is. Sinds ik hem heb, draag ik trouwens nooit meer andere zonnebrillen (ik heb er weer twee teruggevonden, haha). Het is echt een groot verschilt met goedkope zonnebrillen, het kijkt wel fijner. 
Deze zonnebril kost € 54,00 en als je op zoek bent naar een leuke en fijne zonnebril, is dit echt een aanrader.
Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk of bedrijf.
Gerelateerde artikelen:
– Shoplogje

10 gedachten over “NEW IN

  1. Lilian schreef:

    Je kunt er volgens mij ook niet makkelijk omheen kijken, dat vind ik altijd wel prettig. Het liefst draag ik altijd zo'n ski-zonnebril, maar ja dat ziet er zo lullig uit 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.