DAG BUIK, HALLO GEWONE KLEDING!

Veel mensen zeiden dat ik mijn buik zou gaan missen na de zwangerschap, maar ik heb hem eigenlijk nog geen seconde gemist. Ik vind het heerlijk dat ik weer normaal kan bukken en dat ik mijn eigen kleding weer aankan. Om te vieren dat ik weer in gewone kleding pas, besloot ik op zoek te gaan naar leuke outfits. De outfit hierboven bestaat uit een vest van Vila (wat een beauty!), een top van Jacqueline de Yong, een broek van Only, armbanden van Pieces en schoenen van Tamaris. 

Ik heb alle items trouwens gevonden in de webshop van Sans-online. Normaal ga ik regelmatig even naar de fysieke winkel van Sans (want die is voor mij maar een kwartiertje rijden, lucky me!), maar met een pasgeboren baby is dat natuurlijk lastig. Bovenstaande outfit zou ik bijvoorbeeld tijdens de feestdagen kunnen dragen, daar is het glitterjurkje perfect voor. Dat ontzettend leuke jurkje is van Only, net als het vest. De schoenen zijn van Esprit en de panty is van Pieces.
Ik hou van zwart en mijn kledingkast bestaat voor een groot deel uit zwarte items. Dit rokje van Vila vind ik echt heel gaaf, en ook dit zou ik bijvoorbeeld met kerst kunnen dragen. Ik heb het gecombineerd met een blazer van Only, een top van Saint Tropez, schoenen van Esprit en een legging van Pieces. Lekker warm, comfortabel en daarnaast ook gewoon heel leuk. 
Dit vest is ook zo’n item waar ik meteen verliefd op werd. Hij is van het merk Key Largo, een merk dat ik nog niet kende. Ik besloot er een casual outfit van te maken, met een top van EDC, schoenen van Esprit, een broek van Only en een tas van Pieces. 
Wisten jullie dat je op de bloggerspagina van Sans-online een shoptegoed van € 500,00 kunt winnen? Vijfhonderd euro! Bedenk maar eens hoeveel leuke kleding je daarvoor kunt shoppen!
Gerelateerde artikelen:
– Shoplogje

20 gedachten over “DAG BUIK, HALLO GEWONE KLEDING!

 1. Kimm de Vries schreef:

  Nog gefeliciteerd met de geboorte van je kindje! Ik ken je blog al een tijdje, en ik moet zeggen dat het één van mijn favoriete blogs is. Ik kon je nu eindelijk volgen nu ik zelf ook een blog heb en dus een account op Bloglovin'. ^___^ Die "furry" kleding die momenteel helemaal in de mode is vind ik zelf heel leuk!
  xoxo http://www.porcelainskulls.com

 2. Jennifer schreef:

  Oh wat lijkt het me heerlijk om weer gewone kleding aan te kunnen straks. – Zegt madame die nog steeds een maatje 34 gilet draagt .. – Maar als in .. dat de hele garderobe gewoon weer past. Ik kan me nu al druk maken om mijn outfit tijdens de kerstdagen. Wil er wel een beetje leuk uitzien, maar zoals het er nu naar uitziet word ik óf ma tokkie in vergelijking met de rest, óf moet ik heel nodig nog even gaan shoppen.

 3. Inge en Steffen schreef:

  Oh dat voorover bukken, daar heb ik toch ook wel last van, je schoenen aandoen, pfff, daarvoor alleen al zal ik mijn buik niet missen, het getrappel dan weer wel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.