NEW IN: ORGANIZER VAN MAKE UP YOUR STASH

Make-up op een goede manier opbergen is voor mij altijd een uitdaging. Ik wilde graag een product waar ik make-up goed in kan opbergen en het makkelijk terug kan vinden. Een tijdje geleden kwam ik de webshop Make-up Your Stash tegen. Dit is een webshop die verschillende soorten make-up organizers en koffertjes verkoopt. Ideaal om je make-up in op te bergen. De webshop heeft verschillende mooie producten, maar vooral deze make-up organizer met spiegel sprak mij meteen aan. Het is erg handig voor je everyday make-up, maar om je op te maken voor een avondje stappen is deze organizer heel erg handig. 

De organizer heeft een handig spiegeltje, die precies groot genoeg is om je goed op de kunnen maken. Daarnaast heeft het verschillende vakjes, waardoor je er verschillende make-up producten in kunt zetten. Ook ziet deze organizer er gewoon heel erg leuk uit en je kunt je make-up er netjes in opbergen. 
Deze organizer is gemaakt van acryl, wat niet snel stuk gaat en makkelijk schoon te maken is. 
De organizer kost € 19,40 en als je € 35,00 of meer besteedt, betaal je geen verzendkosten. Naast deze organizers heeft Make-up Your Stash nog een aantal leuke organizers en koffertjes. 

26 gedachten over “NEW IN: ORGANIZER VAN MAKE UP YOUR STASH

  1. Kirsten schreef:

    Wat een super handig bakje! Ik heb ook een soort van stash bakje maar serieus alles ligt door elkaar en naast het bakje haha. Volgens mij ben ik niet een bakjes persoon.

  2. Ayla schreef:

    Leuke organiser, maar volgens mij passen nooit al mijn spullen daarin! 😛 Die op de website zijn verder ook niet echt groot. Maar het ziet er wel leuk uit 🙂

  3. Suzanne schreef:

    Hij is erg leuk! Ik heb er ook één met een laatje en vakjes voor mijn dagelijkse stash. Erg handig. Nu nog op zoek naar een nieuw kastje want ik krijg echt te veel stash haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.