NEW IN

Jullie weten inmiddels wel dat ik echt van babykleertjes hou. Volgens mij kan ik me zelfs langer vermaken in een winkel met babykleertjes dan in winkels waar ik voor mezelf kijk. Toen ik een berichtje kreeg met de vraag of ik iets wilde schrijven over een setje van de webshop Hipkleintje.nl, leek me dat erg leuk.

Ik koos voor een setje van Dirkje met een broekje, truitje en een vestje. Verder ontving ik ontzettend schattige schoentjes (volgens Bart zijn het jongensschoentjes, maar ze kunnen ook wel voor een meisje toch?) en een haarknipje. Het setje kost nu € 18,50 (normaal € 27,95), de schoentjes kosten nu € 9,00 (normaal € 14,95) en het knipje kost € 2,95.
Hier zie je het knipje wat beter.
Ik mocht de schoentjes niet aandoen bij Nomi, maar ze zijn ook nog iets te groot (dat is ook niet zo gek, want ze past nog steeds in sommige newborn schoentjes). Ze vond ze wel heel interessant en blijkbaar ook erg lekker. Het setje is trouwens ook nog iets te groot, maar als ik de mouwen omsla, kan het op zich al wel.
Met het vestje erbij vind ik het ook ontzettend schattig staan. Die schoen mocht trouwens niet meer uit haar mond, ze werd heel boos toen ik hem af wilde pakken. 
Uiteindelijk zagen de schoentjes er zo uit. Blijkbaar kunnen ze er wel tegen, want inmiddels zien ze er weer uit als nieuw.
Nomi heeft trouwens ook de zomerversie van het setje, die kregen we laatst van mijn moeder. Dit setje heeft ze in maat 68 en het nieuwe setje in maat 74. Dus als ze hier is uitgegroeid, past het setje met lange mouwen nog wel een tijdje. 
Kenden jullie deze webshop al? Op dit moment is er trouwens sale, dat is natuurlijk altijd leuk. En wat ook leuk is om te weten, is dat ze ook kledingparty’s geven! 
Dit artikel bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd.

Gerelateerde artikelen:
– Shoplogje

10 gedachten over “NEW IN

  1. Marije schreef:

    Ja ik heb een keer een vestje (ook van dirkje) besteld via die website. Ik bestel ook veel via schattig babykleertjes.nl. Dat zomerse setje van Nomi heeft onze dochter ook en vandaag ook aan. Zo leuk! Staat de meisjes zo leuk!

  2. Wilma schreef:

    ohh wat leuk, toevallig heeft mijn meisje, Naomi, het setje van dirkje vandaag aan met roze truitje en stippenrokje. Erg leuk! En betaalbaar, ook niet geheel onbelangrijk:)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.