NEW IN; BABYSCHOENTJES

Voor de zomer, toen het kouder was, deed ik Nomi vaak slofjes aan als we naar buiten gingen. Thuis ook trouwens, want ik heb zelf een hekel aan koude voeten. Maar Nomi doet nu telkens haar slofjes en sokken uit, dus ik ging op zoek naar iets anders. Ik kwam terecht op het Instagramaccount van MadebyIndyS en daar zag ik heel veel schattige exemplaren.

De babyschoentjes van MadebyIndyS zijn geschikt voor kindjes tussen de 0 en 2 jaar, en ze zijn dus ook geschikt voor kindjes die beginnen met lopen. Het leer is lekker zacht en soepel, waardoor kindjes op een goede manier leren lopen. Ook worden de voetjes goed beschermd en door de schoentjes hebben kindjes voldoende grip op een gladde ondergrond. Oh en het is ook erg fijn dat Nomi ze zelf (nog) niet uit kan doen. Nomi loopt trouwens nog niet, ze probeert alleen wat stapjes aan de hand te zetten.

Op de andere foto’s zitten er gouden strikjes op de schoentjes, maar ik kreeg er ook roze strikjes met gouden stipjes bij. Ook super schattig! Ik denk toch dat mijn voorkeur uitgaat naar de gouden, maar ik vind deze ook echt heel leuk.

Nomi heeft ze regelmatig aan en ze bevallen echt heel goed. We hebben er ook al heel veel complimentjes over gekregen trouwens.

Hoe vind jij ze? En wat voor schoenen draagt jouw kind?

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een webshop.

7 gedachten over “NEW IN; BABYSCHOENTJES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.