WAAROM HET ZO LEUK IS OM BLOGGER TE ZIJN

In februari 2012 begon ik met bloggen en ik ben nog steeds heel blij dat ik die stap toen heb gezet. Daarom besloot ik een artikeltje te schrijven waarin ik vertel waarom het nou precies zo leuk is om blogger te zijn.

– Ik kan er mijn ei in kwijt. Als ik iets heb meegemaakt of gewoon iets leuks ben tegengekomen, kan ik erover schrijven. En laat dat nou precies zijn wat ik leuk vindt.

– Als Nomi opeens besluit om een middagslaapje van ruim twee uur te doen en ik heb niks te doen, kan ik altijd gaan bloggen.

– Andere bloggers zijn echt heel leuk. Via mijn blog heb ik een aantal hele lieve mensen ontmoet, zowel in real life als gewoon online. Meiden met dezelfde hobby die ook nog eens ontzettend lief en gezellig zijn. Sinds kort hebben we een hele leuke whatsapp groep, waar zo ongeveer de hele dag door in gekletst wordt.

– Ik krijg heel veel leuke reacties op mijn blog. Van mensen in mijn omgeving, van lezers, van andere bloggers.. Dat vind ik echt leuk om te horen.

– Door persberichten ben ik vaak snel op de hoogte van nieuwe dingen. Eerst ging het vooral om nieuwe beautycollecties, maar nu krijg ik ook regelmatig mailtjes over nieuwe baby- en kinderspullen.

– En ik zou liegen als ik zou zeggen dat het niet leuk is om gratis spullen te krijgen. Natuurlijk is dat niet waarom ik het doe, maar het is altijd leuk als de postbode aan de deur staat met een pakketje.

– Ook is het leuk om soms iets bij te verdienen met mijn blog. Dat gaat om kleine bedragen, maar het zijn leuke extraatjes.

– Hoewel ik er nog niet zo vaak bij ben geweest, zijn persevents heel leuk.

– Bloggen is best leerzaam. Als ik ergens over schrijf, zoek ik regelmatig wat informatie op. En soms leer ik ook dingen van jullie reacties.

Voor de bloggers; is het herkenbaar voor jullie?

Gerelateerde artikelen:
– Fulltime bloggen
– Over gratis spullen en gesponsorde artikelen
– Wat als ik niet zou bloggen?

5 gedachten over “WAAROM HET ZO LEUK IS OM BLOGGER TE ZIJN

  1. Zus ziet... schreef:

    Bloggen is heel leuk. Maar voor mij geldt dat ik het alleen moet doen als ik er echt zin in heb. Het moet geen verplichting worden, dan is de lol er gauw vanaf. Ik merk dat direct in mijn creativiteit. Gelukkig heb ik daar de laatste tijd geen last meer van. Ik heb mezelf minder restricties en verplichtingen opgelegd en doe gewoon waar ik blij van word. Dat werkt het beste. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.