NOMI’S TWEEDE FOTOBOEK

fotoboek6

Toen Nomi bijna een half jaar was, maakte ik haar eerste fotoboek. Inmiddels is ze 1 en natuurlijk had ik weer heel veel nieuwe foto’s, dus het werd tijd voor een tweede fotoboek. Want het is zonde om al die foto’s alleen maar op je computer en op je telefoon te hebben staan, toch?

fotoboek1

Dit fotoboek bestelde ik bij Pixum.nl. Daar had ik al vaker dingen besteld en ik ben er erg tevreden over, dus daarom koos ik weer voor deze site. Ik besloot een beetje in de verjaardagssfeer te blijven en daarom koos ik voor deze voorkant.

fotoboek2

En hetzelfde printje gebruikte ik als achtergrond. Er zijn trouwens nog veel meer verschillende achtergronden, maar ik vond deze wel erg leuk.

fotoboek3

Op iedere bladzijde staan vier foto’s, maar dat kun je ook aanpassen.

fotoboek4

En je kunt ook tekst toevoegen. Voor het eerst buiten zwemmen vond ik wel een mijlpaal, dus dat moest erbij gezet worden natuurlijk 🙂   Dit was tijdens de hittegolf en Nomi vond het heerlijk om even af te koelen. Ik zelf ook trouwens.

fotoboek5

Deze foto van Bart en Nomi vind ik zo schattig! Hier zie je trouwens dat de kwaliteit van de foto’s in het fotoboek erg goed is.

fotoboek6

Deze foto’s zijn wat recenter. Ik vond het best moeilijk om te kiezen welke foto’s ik in het fotoboek wilde doen, want ik heb er zoveel!

fotoboek7

Ook op de zijkant kun je een tekst zetten. Heel handig, want ik zet het fotoboek bij Nomi’s andere boeken en zo zie je meteen welke haar fotoboek is.

Wat doe jij met de foto’s van je kind(eren)?

Dit fotoboek kreeg ik opgestuurd van een bedrijf.

7 gedachten over “NOMI’S TWEEDE FOTOBOEK

  1. Lin schreef:

    Leuk! Ik heb toevallig gister weer zitten plakken. Ik heb zowel plakboeken als dit soort fotoboeken waar je de foto’s online toevoegd. Jay is 4 en ik heb al 3 volle boeken omdat ik net als jou niet kan kiezen oeps haha. Straks als hij uit huis gaat een vrachtwagen vol boeken 😉

  2. Wendy schreef:

    Mijn ouders hebben van mij tot een bepaalde leeftijd fotoalbums bijgehouden en dat wil ik zeker in de toekomst ook gaan doen. Is toch leuk om af en toe terug te kunnen bladeren. En later voor het kind zelf ook leuk. Ik blader ook graag door mijn albums heen.

  3. Inge schreef:

    wat leuk dat jij zo goed foto’s kan kiezen, momenteel heb ik al twee albums voor de eerste zes maanden van dochter lief, en het zijn er telkens van 120 pagina’s, help!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.