Nieuwe schoenen van Bunnies JR en Braqeez

De herfst is begonnen, dus de tijd van sandalen en slippers ligt helaas achter ons. Nomi, Lenn en Elena waren allemaal toe aan nieuwe schoenen, en ik liet ze zelf een paar uitkiezen. Nomi zag zoveel leuke schoenen dat ze moeilijk een keuze kon maken, maar uiteindelijk koos ze voor de zilveren biker boots. Lenns oog viel al snel op de multicolor biker boots en hij wist meteen dat hij die wilde. Elena vond heel veel schoenen mooi, en uiteindelijk koos ze voor zwarte glanzende laarsjes.

Braqeez biker boots voor Nomi

braqeez

De schoenen van het merk Braqeez zijn helemaal Nomi’s smaak. Toen ik samen met haar in de Braqeez webshop naar de schoenen keek, zei ze ‘ik kan niet kiezen, ik vind ze bijna allemaal mooi!’. Dat snap ik wel, want ze hebben echt veel leuke schoenen. Na een tijdje twijfelen ging ze voor deze zilveren laarsjes.

zilveren laarzen

Toen de schoenen in huis waren, was Nomi helemaal blij. ‘Ze zijn zo mooi!’, riep ze. Ze wilde ze meteen aan en ze vroeg al snel of ze ze de volgende dag aan mocht naar school, want ze wilde ze op school laten zien. Volgens Nomi lopen ze ‘echt super lekker’ en ze vertelde dat ze er op school heel veel positieve reacties op had gekregen. Nomi is dus heel erg blij met haar nieuwe laarzen.

Bunnies JR laarzen voor Lenn

bunnies

Aangezien Lenn zowel jongens- als meisjeskleding draagt, keek ik met hem zowel naar de jongens- als meisjesschoenen. Ondanks de ruime keuze, had hij al snel een besluit genomen, deze biker boots moesten het worden. Wat zijn ze leuk hè?

multicolor boots

Ook Lenn was dolenthousiast toen de laarzen in huis waren. Ook hij wilde ze meteen aan en hij vindt ze geweldig. Ze staan leuk bij een legging, maar ook bij een broek. Daardoor heeft hij ze bijna iedere dag aan. De laarzen zitten erg goed en Lenn vindt ze heel fijn. Hij kan ze makkelijk zelf aandoen doordat er ritsen aan de zijkant zitten, dus we hoeven de veters niet te gebruiken. Ook Lenn is heel blij met zijn nieuwe laarzen!

Bunnies JR laarsjes voor elena

bunnies baby

Hoe schattig zijn deze laarsjes? Elena heeft nu maatje 24 en in die maat heeft Bunnies JR heel veel keuze. Elena vond heel veel schoenen mooi, maar toen ze deze schoenen zag reageerde ze zo enthousiast dat ik besloot om voor deze laarsjes te kiezen.

bunnies jr

Ik vind ze zo schattig staan bij haar! Elena wil ze telkens aan, ze was zelfs boos toen ik ze uit deed toen ze naar bed moest. Op de peuterspeelzaal heeft ze iedereen haar laarsjes laten zien en ook toen we Nomi en Lenn naar school brachten, liet ze vol trots haar laarsjes zien. Ze zijn lekker stevig, maar ze zijn ook soepel genoeg om fijn in te bewegen.

Wil je meer leuke schoenen van deze merken zien? Kijk dan eens in de webshops van Bunnies JR en Braqeez!

Hebben jullie al schoenen voor de herfst en winter geshopt?

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

9 gedachten over “Nieuwe schoenen van Bunnies JR en Braqeez

  1. Frederique schreef:

    Wat zijn ze leuk, ik zou ook de zilveren hebben uitgekozen haha. En vooral heel fijn dat ze zo lekker lopen want dat is toch wel echt prio voor schoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.