De leukste zwemkleding voor kinderen

Het mooie weer komt eraan en dat is wat mij betreft het perfecte moment om op zoek te gaan naar leuke badkleding voor de kinderen. Ze zijn allemaal wel toe aan iets nieuws, want de badkleding van vorig jaar gaat niet meer passen. Daarom ging ik op zoek naar leuke badkleding voor kinderen, en ik kwam een aantal hele leuke exemplaren tegen. Kijk je mee?

Badpakjes voor baby’s

Elena past met haar maatje 92 over het algemeen nog in de babymaatjes en ik kwam zulke schattige badpakjes tegen! De stijlen zijn behoorlijk verschillend, maar dat komt waarschijnlijk doordat ik zowel van schattige als van stoere babykleding houd. Het eerste badpakje is best stoer door de panterprint. Deze is van het merk Feetje en kost € 19,99. De middelste is toch eigenlijk wel mijn favoriet van deze drie, door het leuke printje en de kleurtjes. Deze is van Quapi en je betaalt er € 19,99 voor. Het zwempakje rechts is super schattig door de roezeltjes. Deze is van Noppies en kost € 24,99.

Zwembroekjes voor baby’s

En natuurlijk zijn er ook hele gave zwembroekjes te vinden in babymaatjes. Hoe schattig zullen deze zwembroekjes staan bij een klein baby’tje? Het broekje links is van Feetje en kost € 17,99. Deze is trouwens ook te koop in maten voor iets groetere kinderen. Het zwembroekje in het midden is van Noppies en de prijs hiervan is € 16,99. Rechts zie je een heel leuk zwembroekje van Quapi en deze kost € 19,99.

Voor de grotere kinderen

Voor grotere kinderen is er wat meer keuze en ik word persoonlijk erg blij van de badkledingcollecties. Nomi zou de bikini links helemaal geweldig vinden. Deze is van Cleasen’s en  hij kost € 27,50. Het badpak in het midden is mijn favoriet uit dit artikel, maar ook meteen de duurste. De kasten van mijn kinderen bestaan uit een combinatie van duurdere en goedkopere merken, en als ik een keer echt leuke kindermerkkleding zie, vind ik het niet erg om er een keertje iets meer voor te betalen. Dit badpak is van Vingino en kost € 39,99. De bikini rechts is van het merk Retour en kost € 29,99.

En als laatste heb ik nog een paar leuke zwembroeken gevonden. Ze zijn lekker zomers en ik krijg helemaal zin in de zomer als ik deze vrolijke printjes zie. De zwembroek met de ananassen is van het merk Sturdy en kost € 19,99. In het midden zie je weer een item uit de collectie van Quapi en hiervoor betaal je € 24,99. Het broekje rechts is van Mayoral en kost € 25,50. Dit merk heeft trouwens nog veel meer leuke kinderkleding, dus het is zeker de moeite waard om de huidige collectie even te checken!

Heb jij al zwemkleding gekocht voor je kinderen?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.