Dagboekje 255; Ikea, camping en afscheid nemen van de katten

camping

Ik ben twee dagen te laat, maar hier is dan toch mijn dagboekje! Vorige week gingen we naar Ikea, naar de camping en helaas moesten we afscheid nemen van onze katten.

Maandag, eindelijk weer naar de peuterspeelzaal

kattenallergie

Wat had Nomi maandagochtend veel zin om naar de peuterspeelzaal te gaan zeg! Ze had twee weken vakantie gehad, en ze had haar klasgenootjes en de leidsters wel heel erg gemist. Terwijl zij op de peuterspeelzaal was belde ik de huisarts voor de uitslag van het bloedprikken. En toen bleek ze kattenallergie te hebben… ’s Middags speelden we lekker buiten, want het was heerlijk weer.

Dinsdag; weer lekker naar buiten

broer en zus niet op elkaar lijken

Ook dinsdag waren we lekker buiten. Omdat het weer zo fijn was, en zodat Nomi even niet in aanraking kwam met de katten. Verder was ik druk bezig in huis, om zoveel mogelijk kattenharen te laten verdwijnen.

Woensdag; naar Ikea

ikea

Woensdag gingen we naar Ikea, om wat spulletjes te kopen voor in de caravan. Nomi speelde voor het eerst bij Smaland en ik ging met Lenn de winkel in.

Donderdag; afscheid nemen van Guusje

riverdale

We vonden al vrij snel nieuwe huisjes voor de katten. Daarom namen we donderdag afscheid van Guusje. Daarna keek ik naar de nieuwe aflevering van Riverdale.

Vrijdag

minnie mouse

Vrijdag waren mijn schoonouders terug van vakantie en we gingen even bij ze langs. Nomi had ‘opa en oma zó erg gemist!’ dus ze was heel blij om ze weer te zien. En ze vond het nog leuker toen ze cadeautjes kreeg, onder andere deze Minnie Mouse haarband!

zaterdag; afscheid nemen van Pablo en Mateo

afscheid nemen

Zaterdagochtend had Nomi gym en ’s middags ging ze met mijn moeder de stad in, want ze mocht een cadeautje uitkiezen. Daarna werden Pablo en Mateo opgehaald door hun nieuwe poezenmama en toen hadden we helemaal geen poezen meer in huis…

Zondag; naar de camping

zwemmen

Zondag was het lekker warm en ’s ochtends reden we naar de camping. ‘Gaan we dan wel zwemmen?’ vroeg Nomi meteen. Dat deden we, en wat genoot Nomi ervan! Lenn was er al vrij snel klaar mee, hij speelde liever in het gras.

klimt uit bed

’s Avonds hebben we met mijn moeder en zusje gepuzzeld. Nomi en Lenn hadden het weer erg gezellig in bed, en opeens lukte het Lenn om uit zijn bedje te klimmen. Wat ik eerst niet wist, was dat er 2 matrassen in het bedje lagen. Ik haalde er één uit en toen lukte het hem gelukkig niet meer. Nu maar hopen dat hij deze zomer niet zoveel groeit dat hij er weer uit kan klimmen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.