NOMI’S OUTFITS #3

Ik vind het ontzettend leuk om outfits uit te zoeken voor Nomi, en gelukkig vind ze het niet erg om omgekleed te worden. Je hoort vaak dat baby’s beginnen te huilen als ze aangekleed worden, maar Nomi lacht regelmatig als ik kleertjes bij haar aandoe. Echt een meisje dus! Op de foto hierboven draagt ze een vestje van Zeeman, een broekje van Prénatal, sokjes van Primark en een romper van Petit Bateau.

Ik ga vast reacties krijgen op deze foto, en misschien is het ook wel een beetje raar om het wipstoeltje op tafel te zetten. Maar Nomi vindt het geweldig, ze is de hele tijd naar buiten aan het kijken en ik kan bloggen, terwijl Nomi gezellig bij me zit. Op deze foto heeft ze een pakje aan van Feetje (in maat 62, ze groeit hard!). Het speentje is trouwens van de Hema.
Dit is het eerste pakje dat we kregen toen ik zwanger was. We kregen hem van mijn ouders en hij is van Zero2Three, en ook dit is een maat 62. In de lengte zit hij al best goed, alleen de mouwen zijn nog veel te lang.
Als ik het zelf koud heb, kleed ik Nomi ook lekker warm aan. Dit pakje is van C&A en het staat haar zo schattig!
Dit weekend werd Nomi verkouden en hier ziet ze er ook wel een beetje zielig uit. Ze heeft hier een truitje aan van Name It, een broekje van Gymp en sokjes van de Hema.
Dit truitje is maat 56, maar hij blijft ruim. Vooral de mouwen zijn nog te lang (of Nomi heeft gewoon korte armen, want dit is bij meer truitjes zo), maar het staat haar we heel schattig. Hij is van Baby-Dump, het broekje is van Noppies en de slofjes zijn van Prénatal.
Gerelateerde artikelen:

11 gedachten over “NOMI’S OUTFITS #3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.