Weekvlog 14: Lenn is jarig, rs virus en hittegolf!

weekvlog

Mijn veertiende weekvlog begon nog vrij koel, maar het werd met de dag heter. Donderdag was het 39 graden in onze tuin, maar we besloten gewoon lekker naar buiten te gaan. Verder gingen we naar de kinderboerderij, Lenn was jarig, we gingen naar het consultatiebureau en we werden doorgestuurd naar de huisarts.

Eén van onze favoriete uitjes; de kinderboerderij

Eigenlijk hebben kinderen helemaal niet veel nodig om zich te vermaken. De kinderboerderij in onze woonplaats is een plek waar Nomi en Lenn zich altijd heel erg goed kunnen vermaken. Vorig week zondag gingen we er eventjes naartoe en dat is iedere keer weer een succes.

Hoera, Lenn is jarig!

Vorige week maandag werd Lenn alweer 3 jaar. Hij keek ontzettend uit naar zijn verjaardag en toen het eindelijk zo ver was, was hij helemaal blij! Het was alleen een beetje jammer dat hij behoorlijk hard viel toen we boodschappen gingen doen, maar gelukkig was dat al vrij snel over. Maandag vierden we het nog niet echt, dat deden we zaterdag pas. Dat kunnen jullie dus in de vlog hierna zien!

RS virus?

Dinsdag gingen we naar het consultatiebureau voor de 6 maanden controle van Elena. Daar vond de arts Elena’s hoestje toch wel een beetje zorgelijk en ze adviseerde me om meteen de huisarts te bellen. Waarschijnlijk heeft ze het rs virus, of iets wat daarop lijkt.

Heet, heter, heetst

Wat was het heet hè? Zolang ik niks hoef te doen, heb ik er helemaal geen hekel aan. Nomi en Lenn ook niet, die vermaken zich heel goed in het zwembadje. Elena kan er minder goed tegen, momenteel zit ze helemaal onder de warmtebultjes. Dit is natuurlijk ook echt geen weer voor baby’s, dus voor haar ben ik heel blij dat het nu wat minder heet wordt.

De weekvlog

Laadt de video niet, of wil je een duimpje omhoog doen, een reactie achterlaten of je abonneren op mijn kanaal? Klik dan even op deze link.

Bedankt voor het kijken en hopelijk tot volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.