Nooit meer het verkeerde broodtrommeltje in de tas dankzij MyMepal

mymepal

Als je kind fan is van eenhoorns, Frozen of iets anders waar bijna ieder kind gek op is, wil ze daar natuurlijk een broodtrommeltje en een drinkbeker van hebben. Maar dan is ze vast niet de enige! Nomi bleek laatst dezelfde broodtrommel te hebben als een klasgenootje. Op beide bakjes zat een sticker met de naam, maar blijkbaar viel dat niet zo heel erg op. Met als gevolg dat ik ’s middags het broodtrommeltje van een klasgenootje in Nomi’s tas vond!

Op zich niet zo heel erg natuurlijk, en de volgende dag hebben we het gewoon weer omgewisseld. Maar Nomi vond het opeens helemaal niet meer leuk dat ze hetzelfde broodtrommeltje had als haar klasgenootje. We hadden nog een reserve broodtrommel in de kast liggen en die wilde ze mee. Maar de kans was best groot dat iemand anders die ook zou hebben. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar een nieuwe, eentje die niemand anders heeft!

MyMepal

schoolbeker met naam

Ik ging op zoek naar een site waar ik zelf schoolspulletjes kan ontwerpen en ik kwam terecht op MyMepal.com. De schoolbekers en lunchboxen van Mepal zijn lekker stevig en daardoor was ik al fan van dit merk.

Zelf schoolspullen ontwerpen

eenhoorn broodtrommel

Op MyMepal.com kun je de schoolspullen helemaal naar je eigen wens maken. Je kunt voor ieder onderdeel van de beker of het bakje een kleur kiezen. Verder kun je kiezen uit een standaard ontwerp of je uploadt een eigen ontwerp. Om het helemaal af te maken kun je er de naam van je kind opzetten in een lettertype en kleur naar keuze. En zo is hij helemaal gepersonaliseerd!

broodtrommel

Ook voor Lenn ontwierp ik alvast een broodtrommel en een beker. Het duurt nog ruim anderhalf jaar totdat hij naar de basisschool gaat, maar ach, dit hebben we alvast in huis. Beide kinderen zijn heel enthousiast over hun nieuwe schoolspullen en ik ook! Het ziet er allemaal perfect uit. Ook goed om te weten; de bekers en bakjes zijn bpa-vrij en vaatwasserbestendig.

Wat voor broodtrommel en schoolbeker heeft jouw kind?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.