Nomi is jarig en dat vieren we met winacties! Win Num Noms in a jar!

num noms

Als ik zou mogen kiezen, zou ik niet zo snel kiezen voor een verjaardag vlak voordat Sinterklaas naar Nederland komt. Al die cadeautjes in korte tijd is natuurlijk wel een beetje veel. Maar we hadden het niet voor het zeggen, en aan de andere kant heeft het ook wel een voordeel. Dit is namelijk een hele leuke tijd om winacties online te zetten, zo vlak voor Sinterklaas. Vandaar dit verjaardags-winactie-weekend. Vandaag kunnen jullie Num Noms Suprise in a Jar winnen!

Num Noms Surprise in a jar

num noms

Num Noms Surprise in a Jar zijn zo schattig en knuffelig dat je ze wel allemaal wilt verzamelen. Ze zijn geparfumeerd en ruiken heerlijk! De weckpot waar ze in zitten, kan ook worden gebruikt als spaarvarken of pot om je Num Noms-verzameling in te bewaren.

Review

Wat een grappig concept is dit zeg! In de wekpot ziet het knuffeltje er al heel leuk uit, maar als je de Num Nom eruit haalt is het natuurlijk nog leuker! Ze ruiken heerlijk zoet en je kunt er heel leuk mee spelen. Er zijn verschillende knuffeltjes van, en ze zijn allemaal hartstikke schattig!

Winnen

Dit is de variant die ik weg mag geven. Een super schattige Num Nom in een leuke lichtroze kleur. Wil je hier kans op maken? Laat hieronder dan een reactie achter waarin je vertelt voor wie je deze Num Nom in a Jar zou willen winnen. En vergeet niet om een geldig e-mail adres in te vullen, zodat ik je een mailtje kan sturen als je hebt gewonnen.

Daarnaast zou ik het heel leuk vinden als je mijn Facebookpagina liket, maar dat is niet verplicht.

Deze winactie loopt een week, daarna neem ik contact op met de winnaar.

Dit artikel bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd.

67 gedachten over “Nomi is jarig en dat vieren we met winacties! Win Num Noms in a jar!

 1. Marian B schreef:

  Ziet er inderdaad heel schattig uit! Deze kleur roze vindt mijn dochtertje het mooist dus ik weet wel zeker dat ze hier blij van zal worden!

 2. KARINE SCHELDEMAN schreef:

  Deze Num Mom in a Jar zou ik dolgraag winnen voor mijn metekindje van 2 jaar! Zij en ik de meter, zouden er reuzeblij mee zijn. Dus hoop ik met haar evenzeer mee!

 3. Ineke schreef:

  wat een grappig kado. Mijn neefje wordt over een paar maanden vader (hij is helemaal trots) en dit is echt een leuk en origineel kraam kado

 4. Will schreef:

  Num Noms ruiken lekker en zoet!
  Wat een grappig potje met een Num Noms knuffeltje, die ook zo lekker zoet ruikt.
  Graag doe ik mee voor mijn kleindochtertje van 4 jaar, die net als alle kleine meisjes van roze houdt.
  Voor haar waag ik een kansje en loot graag mee.
  Ik volg op bloglovin.

 5. G.T. schreef:

  Leuke winactie! Als ik hem win, geef ik (ahum, de goedheiligman) hem aan mijn nichtje van 3 jaar. Dan heeft zij iets moois roze tussen al het jongensspul 🙂

 6. Wendy Van De Reyd schreef:

  Ik wil graag kans maken voor mijn dochtertje Sharona, ze zou dit super graag willen winnen ,lijkt me super tof voor haar , ze word 7 jaar op 16/12, leuke verrassing dus

 7. Inge schreef:

  Ohw,
  Zo superschattig!

  Ik wil ‘m graag winnen als extraatje voor in het schoentje van m’n meisje.

  Dit is waarschijnlijk het laatste jaar dat we pakjesavond kunnen vieren in de volle magie van haar fantasie. Ik heb al heimwee.

 8. Ann schreef:

  Voor mijn dochtertje Emma! Omdat ze zo goed helpt met haar kleine zusje 🙂 ze is er altijd bij als haar kleine zusje een verse pamper nodig heeft en gaat met veel plezier de Palmers weg gooien. Omdat ze zoveel vreugde en plezier in ons leven brengt met haar dansen en zingen. En gewoon omdat ze een schatje is!

 9. Kim schreef:

  Wat leuk zeg! Ik doe graag mee voor onze dochter. Ze heeft pas de num noms ontdekt.

  En roept steedd….die wil ik….nou duidelijker kan het niet

 10. Claudia Diependaal schreef:

  Wauw ik doe heel erg graag mee! Super leuk. Dat hebben we nog niet. Het prinsesje zal het geweldig vinden. LOVE it. Ook leuk voor in de schoen ?

 11. Kim schreef:

  Wat onwijs schattig! 🙂 Ik doe graag mee voor mijn dochter, ze wordt op 5 december 3 jaar en ze zal dit vast een heel lief knuffeltje vinden. 😀

 12. Marlon Kok-Toet schreef:

  Ah jaaa… voor mijn moppie die ook in de onhandige decembermaand jarig is hihi, en grote fan van num noms… maar deze surprise in a jar kende ik nog niet, super leuk!

 13. Aïde Balk schreef:

  Wat lijkt dit me leuk. Mijn zoon van 7 is stiekem gek op roze en knuffels. Hier kan ik hem superblij mee maken. Heeft hij wel verdiend na al dat harde leren op school ?

 14. melissa schreef:

  Ik ken dit nog niet; nou ja van het verlangljistje van dit jaar van onze elise staat inderdaad num nom op maar deze variant is wel het perfecte schoencadeautje; leuk; ik doe graag mee!

 15. Rowena Hulst schreef:

  Wat zijn ze schattig! Net iets voor onze dochter Lieva (3) Ze is gek op “surprises” !!
  Omdat ze en bijna jarig is en dus bijna naar school mag zou dit een perfecte verrassing zijn om
  haar feestje nog feestelijker te maken en ze kan haar Num Nom mee naar school nemen naar school om niet alleen te hoeven wennen! Laat ze echt een meisje meisje zijn… roze is uiteraard haar lievelings kleur! Nu maar duimen!
  Groetjes Rowena

 16. Wendy van Zetten schreef:

  Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij worden mijn lieve meiden zeker heel blij zou deze nom in a jar graag voor hun willen winnen zodat de feestdagen ook voor hun goed kunnen beginnen doe graag mee en ga heel hard hopen dat er veel geluk onze kant op mag komen want als ik dit voor hun zou mogen winnen dan raken ze zeker van blijdschap helemaal buiten zinnen #Spannend fijne dinsdag

 17. Angelique schreef:

  Ik zou dit graag willen winnen voor mijn oudste dochter. Zij is gek op knuffels, het bovenste bed van haar stapelbed is daarvoor gereserveerd, en een echte tuttebel.

 18. Christa lindhout schreef:

  Wat een leuke kadootje zeg. Ze is hier dol op geurende kaarsjes alleen die mogen niet in bed. Zo leuk snuif knuffeltje zal hier best in de smaak vallen bij mijn dochter.

 19. Fams schreef:

  Voor onze dochter van 8. Ze is gek op lekkere geurtjes en strooit regelmatig geurpoeder op haar kussen en knuffels zodat ze lekker ruiken dus dit is echt wat voor haar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.