Vtech bestaat 25 jaar, en dat vieren we met 25 winacties!

Wij vieren vandaag feest, want we vieren Nomi’s verjaardag! Maar ook Vtech viert feest, want dit leuke merk bestaat dit jaar al 25 jaar! Om dat te vieren staan er deze maand maar liefst 25 winacties online, op verschillende blogs. En ik voelde me erg vereerd toen me gevraagd werd of ik hieraan mee wilde doen! Vandaag ben ik aan de beurt, en ik mag een hele leuke prijs weggeven.

Blog hop!

Ik heb al vaker meegedaan aan blog hops, en ik vind het altijd ontzettend leuk. Mocht je niet weten wat het inhoudt, dan zal ik het even kort uitleggen. Op iedere blog staat een winactie online, en omdat dit een Vtech winactie is, zijn het allemaal leuke Vtech prijzen. Zo kun je op de blog voor mij, Mamakletst.nl, bijvoorbeeld de Vrolijke Vriendjes Koning Kasper en Koningin Karlijn winnen!

Toet Toet Speelstuurtje

Ter ere van dit jubileum van Vtech mag ik het Toet Toet Speelstuurtje weggeven! Een heel leuk cadeau voor kinderen tussen de 6 en 36 maanden. Het speelstuurtje bevat 6 interactieve speelelementen, zoals een versnellingspook en een claxon. Het speelstuurtje laat kindjes kennismaken met eenvoudige verkeersregels, tegenstellingen en muziek! Verder draagt het bij aan de ontwikkeling van motorische vaardigheden en het prikkelt de fantasie.

Je kindje kan er zittend mee spelen, maar je kunt het ook vastmaken aan de kinderwagen. Zo kan je kind onderweg lekker spelen!

Lenn mocht het speelstuurtje uitproberen, en het was echt een groot succes! Hij vond het meteen helemaal geweldig, wat een lol had hij met dit speelgoed! Hij drukt overal op, hij vindt de geluidjes helemaal geweldig en hij zit er continu mee te spelen. En ondanks dat Nomi er nu eigenlijk te oud voor is, vindt ze het ook nog heel leuk. Laatst speelden ze dat ze samen in de auto zaten, en Nomi was druk aan het sturen. Het blijkt voor haar leeftijd dus ook nog wel heel leuk te zijn, maar ik denk dat Lenn er wat langer plezier van zal hebben.

toet toet

Winnen!

Wij kregen zelf dus een speelstuurtje, maar daarnaast ligt er ook eentje klaar voor één van jullie! Leuk voor een verjaardag, of natuurlijk voor op pakjesavond of met kerst! Als je kans wil maken zou ik het erg leuk vinden als je een hartje en/of reactie achterlaat op dit Facebookbericht, mijn Facebookpagina liket, en mij volgt op Instagram.

Om te laten weten dat je meedoet, laat je hieronder een reactie achter en vul je een geldig e-mailadres is. Dan kan ik je namelijk bereiken als je gewonnen hebt. Deze winactie loopt een week, je kunt meedoen tot en met zondag 19 november. Daarna neem ik contact op met de winnaar!

Verder hoppen

Morgen (maandag 13 november) staat er weer een nieuwe winactie online, op Kreanimo.com. Wat je daar kunt winnen verklap ik nog even niet, maar het is weer een hele leuke prijs!

120 gedachten over “Vtech bestaat 25 jaar, en dat vieren we met 25 winacties!

 1. Jantine schreef:

  Wat een leuke prijs. Ik denk dat mijn beide meisjes dit leuk zullen vinden. De een is dol op in de auto zitten en sturen en de ander racet graag met autootjes door de kamer. We doen graag mee.

 2. Marijke schreef:

  Wat leuk!! Ik doe graag mee voor ons zoontje Arvin, dit word zijn eerste pakjes avond? en dit lijkt mij wel een heel leuk cadeautje voor in de zak?

  Groetjes Mama Marijke en zoontje Arvin ?

 3. Roxanne schreef:

  Wauw! Wat super leuk. Mijn vriend wou deze graag hebben voor ons zoontje. Nu zie ik net deze win actie dus wagen we een gokje om hem te winnen. Rowan is net 8 maand dus ee perfect cadeau voor bij zijn leeftijd! ? We gaan heel hard duimen

 4. Marloes den Breejen schreef:

  Oh ja deze zou ik zo graag willen winnen voor mijn dochter. Zo betekenen dat er achterin de auto weer rust komt en geen geschreeuw over wie wanneer met het reeds aanwezige half kapotte speelstuur mag spelen. Oh kijk nu al uit naar de rust achterin de auto.

 5. Janine tuinstra schreef:

  Wat een leuk een handig speeltje! Die zou ik graag winnen voor onze dochter. Vast uren speelplezier mee en handig om mee te nemen voor, de kids, de saaie autoritten.

 6. Michael noo schreef:

  Wat leuk!! Doe heel graag mee voor mijn dochtertje Abbygail! Die zal dit geweldig vinden en wij hebben een leuk cadeau met de feestdagen 🙂 (Volg je op Insta onder de naam Nooyslie)

 7. Willianne schreef:

  Leuk!! En helemaal dat hij vastgemaakt kan worden aan de kinderwagen. Hiermee gaat mijn zoontje met plezier zijn wagen hopelijk weer in:) Solisme heet ik op instagram

 8. Kristel dijkhuizen schreef:

  Ik doe zeker graag mee voor mijn oudste zoontje die word bijna 3 eind deze maand en hij houd van auto’s dus hier maak ik hem zeker blij mee

 9. Chantal schreef:

  Wat weer een super leuke actie van VTech! Wij doen graag mee! Super mooi speelgoed van VTech en wat zou dit een leuk cadeautje zijn voor sinterklaas! Duimen maar!

 10. Marian B schreef:

  Mijn dochtertje zou dit ook heel leuk vinden, maar wij hebben al zoiets, nog van haar broertje geweest. Daarom doe ik graag mee voor ons kleine neefje, hij zal hier vast veel plezier aan beleven, en zijn papa (een echte Max Verstappen fan) zal het vast ook wel kunnen waarderen.

 11. Carola schreef:

  Super leuk! Na 3 meiden is hier een jongen bijgekomen dus dit zou geweldig zijn voor hem! Maar zijn zussen zullen er vast ook wel even mee willen spelen ?.

 12. Saskia schreef:

  Gefeliciteerd V-tech! Super leuk dit stuurtje! Ons zoontje is net 1 geworden vrijdag en is dol op alles wat geluid maakt en op knopjes.
  Een ideale combi dus!

 13. GRYSON WIM schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn kleine Fleur. Mijn allereerste kleindochter is geboren op 17 maart en is uiteraard een wolk van een baby. Dit mooi geschenk zou ik graag onder de kerstboom leggen voor haar. Proficiat met de verjaardag trouwens !!!

 14. Anne Dierselhuis schreef:

  Wat gaaf, mijn zoon (1;5) legt zijn hand tijdens het rijden zelf al op de pook en maar brrrbroem geluidjes, hoe leuk zou het zijn als hij zijn eigen dashboard krijgt

 15. Stephanie Ste Mrtin schreef:

  Dit zou mijn zoontje van 18maanden ook nog steeds te gek vinden. Hij is helemaal in de ban van auto’s. we kunnen geen winkelcentrum meer in gaan zonder dat hij in zo’n auto wil kruipen. Wat vindt hij het leuk om te draaien aan het stuur. Van vrienden kregen we een stuurtje van vtech dat al enkele jaren oud is, op fb probeer ik morgenavond een foto te posten van mijn zoon die ermee aan het spelen is. Zo’n vernieuwd exemplaar zou hij echt heel leuk vinden en ik ook 😉

 16. Sandra Groen schreef:

  We doen heel graag mee voor ons zoontje Levi. Hij is 7 maanden oud en dol op spelen. Echt een ontdekker. Dit zou daarom ook een super leuk kadootje voor hem zijn. ?

 17. Marloes Wognum schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn kleine dochtertje! Gek op autorijden! Gek op boem boem (broem broem) roepen! 😀 dit zou super leuk zijn hoor haar!

 18. Inge van Dongen schreef:

  na 3 jongens al het babyspeelgoed opgeruimd en nu krijgen we in januari nog een klein mannetje erbij….nieuw babyspeelgoed is dus erg gewenst!!

 19. melissa schreef:

  Leuk voor mijn schoonzus die hun eerste meisje in februari verwacht en aangezien ze destijds al al het speelgoed had weggedaan en zij, net als ik, groot vtech fan is, zou dit wel een heel leuk kraamcadeautje zijn!

 20. sabine zweekhorst schreef:

  oh wat is dit stuurtje leuk voor mijn zoontje
  Zoveel leuker dan een rammelaar of speelgoed telefoontje
  Om te geven met kerst of toch van sinterklaas
  Gezellig cadeautjes en een lekker stukje speculaas
  Ik ga heel hard duimen voor mijn lieve kind
  En ik hoop dat hij deze gave cadeautje wint

 21. Will schreef:

  V-Tech van harte gefeliciteerd met het 25 jarig bestaan.
  Dit Toet-Toet speeluurtje zou leuk zijn voor het jongste kleinkindje van mijn vriendin.
  Die begin volgend jaar wordt verwacht.
  Voor dat kindje doe ik graag mee.
  Ik heb om privéredenen geen Facebook en Instagram meer, maar volg op bloglovin.

 22. Ellen Maas schreef:

  wow wat een supergave actie. ten eerste natuurlijk gefeliciteerd aan V-tech. Ik zou dit dolgraag willen winnen voor mijn kleine neefje dat in januari geboren wordt dit zou een fantastisch cadeautje zijn (zeker met papa als grote maxfan)

 23. Marjan schreef:

  Wat leuk. Ik doe graag mee voor mijn kleinzoon van bijna 1. Alles wat rijdt vindt hij heel interessant, dus dit lijkt me geweldig speelgoed voor hem.

 24. Lindsey Roosen schreef:

  Aaaaaaaaah super leuke winactie zeg! Wat zou ik deze graag willen winnen voor mijn lieve baby Luuk! ?
  Hij zou dit echt zo geweldig vinden!

 25. Imy schreef:

  Ik zou ontzettend graag dit stuurtje willen winnen voor voornamelijk mijn vriend! Hij is rij-instructeur en zijn grote droom is dat ons pas geboren zoontje ook net zo’n auto liefhebber gaat worden als dat hij is. Met de komende feestdagen voor de deur zou ik met dit kadotje dus twee mensen heel erg blij maken 😉

 26. Marissa Otten schreef:

  Graag waag ik een kansje om hem te winnen voor mijn kleine mannetje. Hij zal hem erg leuk gaan vinden omdat we veel wandelen en onderweg zijn!

 27. Saskia schreef:

  Gefeliciteerd met Nomi! Ze is op dezelfde dag jarig als mijn zoontje Abel. Hij is vrijdag 1 geworden. En voor hem zou ik heel graag dit V-tech stuurtje winnen. Duimen maar!

 28. Nadia Gard schreef:

  Wat leuk zou echt super zijn voor ons zoontje van 2 en dochtertje als ze iets groter is ik weet zeker dat ze het allebei super leuk zouden vinden ?? En mama stiekem ook #Whoops?

 29. Jelmar schreef:

  Ik doe graag mee.Vtech heeft toch wel de mooiste muziekjes in het speelgoed zitten al zeg ik hetzelf. Meezingdeuntjes die nooit vervelen 🙂

 30. Marja schreef:

  Onze dochter is net 1 geworden en vind het prachtig als papa en grote broer met racestuur op de Playstation spelen. Ze wil graag haar eigen stuur

 31. sebastiaan troost schreef:

  Met heel mn vrienden en familie.
  Wow
  Geweldig ik werd wakker en ik zag deze mooie actie en dacht maar aan 1 ding en dat is meedoen tot je niet meer kunt en iedereen moet het weten want deze prijs mag je niet missen alles moet daarvoor wijken want dit is werelds en zelfs maxima en alexander moeten daarvan op de hoogte worden gesteld.
  Ik ga delen tot ik een ons weeg en jullie bedrijf is straks niet meer weg te denken bij iedereen.
  Ik ga ervoor en hoop dat ik mag winnen het zal een feestje zijn en mijn dagen zullen heerlijk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.