NUXE HUILE PRODIGIEUSE

Toen ik een mailtje kreeg van Newpharma.nl met daarin de vraag of ik een paar producten uit hun webshop wilde testen, zei ik natuurlijk ja. Het eerste product dat ik test, is van het, voor mij onbekende, merk Nuxe. Het is een olie die geschikt is voor je gezicht, lichaam en haar. Het is een droge olie met 98,1% natuurlijke ingrediënten. Volgens Nuxe voedt het product je lichaam, gezicht en je haar in één beweging.

Het product is echt dun, en daardoor is het makkelijk te verdelen en uit te smeren. Het trekt echt heel snel in en voelt niet vet. Ik heb het product gebruikt voor mijn huid en mijn haar. Het is ideaal voor droge plekjes op je huid, die worden er meteen heel zacht door. Ook heb ik het in de puntjes van mijn haar gedaan en die voelen ook meteen gezonder aan. In mijn haar trekt het ook heel snel in, waardoor je haar er niet vet van wordt. Het product ruikt ook nog eens echt heel lekker, dus ik kan eigenlijk alleen maar positief zijn over het product. De prijs is misschien wel wat aan de hoge kant, maar dan heb je ook echt een goed product. Een flesje van 50ml kost € 16,92.
Ik kan het product dus echt aanraden en ook over de webshop ben ik erg tevreden. Newpharma levert binnen 24 uur en heeft meer dan 30.000 producten! 
Je vindt deze olie, en meer producten van Nuxe hier

12 gedachten over “NUXE HUILE PRODIGIEUSE

  1. Eline schreef:

    Wat leuk dat je dit product mocht reviewen. Ziet er goed uit en zou ik eigelijk ook wel kunnen gebruiken. M'n handen zijn zo droog.. maar ik heb nog steeds tiny hands van Lush dat op moet geraken haha. Denk dat ik daar nog een eeuwigheid mee kan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.