Leuke en originele kraamcadeaus

originele kraamcadeaus

Kraamcadeautjes uitzoeken is vaak hartstikke leuk, maar ook wel een beetje lastig. Kleertjes en rammelaars krijgen nieuwe moeders vaak al vrij veel en zelf vind ik het leuker om iets originelers te geven. Daarom ging ik op zoek naar een paar originele kraamcadeaus.

kraamcadeau

Platenspeler

Kijk nou wat gaaf! Dit is een platenspeler en ik kwam hem tegen bij Lobbes. Deze platenspeler bestaat al sinds 1971 en hij bevat  5 platen met in totaal 10 liedjes. Natuurlijk is een pasgeboren baby nog te jong om er zelf mee te spelen, maar baby’s vinden muziek vaak wel erg leuk. En aan dit cadeau heeft het kindje ook nog wat als hij of zij wat ouder is.

loopauto

Loopauto

Wij hebben deze loopauto in het zwart en Nomi speelt er heel graag mee. Toen we hem kregen was ze er eigenlijk nog te jong voor, maar hij stond wel hartstikke leuk in de woonkamer. Ook deze is te bestellen via Lobbes.

opbergmand

Opbergmand

Toen Lenn net geboren was, kregen we van mijn ouders een tiendagenpakket en de cadeautjes zaten in een opbergmand. En dat was natuurlijk ontzettend handig, zo hadden we meteen een plek om alle het nieuwe speelgoed in te bewaren. Deze zag ik op de site van H&M.

zwemluier

Zwemluier

Zwemmen met je baby is hartstikke leuk en bijna iedere ouder gaat na een aantal maandjes wel een keertje zwemmen. Daarom vind ik een zwemluier een hartstikke leuk en handig cadeau. Deze is van het merk Alvababy en hij is geschikt voor kindjes van 4,5 tot 18 kilo. Hij is te koop via de website Nappys.

grote hydrofiele luier

XL hydrofiele luier

Super handig én leuk; grote hydrofiele luiers. Ik gebruik ze zelf heel veel. Lenn ligt in bed altijd met zijn hoofd op een XL hydrofiele luier, ik gebruik ze voor Nomi en Lenn bij het afdrogen, Lenn ligt er in de kamer vaak op te spelen, ’s zomers kunnen ze als lakentje gebruikt worden, et cetera. Je kunt ze op veel plaatsen kopen, maar deze komt van Hema.

baby shower glove

Baby shower glove

Douchen met je baby is in het begin best eng. Ik was bang dat ik mijn kind uit mijn handen zou laten vallen, omdat het allemaal zo glibberig is. Deze handschoen is daar ideaal voor; hij zorgt ervoor dat je meer grip hebt. Hij is er ook in andere kleurtjes en je kunt hem onder andere kopen bij Prénatal.

Wat vind jij leuke en originele kraamcadeaus?

3 gedachten over “Leuke en originele kraamcadeaus

  1. Melissa schreef:

    Leuke cadeaus! Ik heb zelf veel cadeaubonnen gevraagd, kleding vind ik smaakgevoelig en speelgoed krijg je anders te over. Van mijn lieve buurtjes kregen we een 5 badenkaart voor babyzwemmen, ook een leuke tip! We zijn er superblij mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.