Lenn is 7 maanden

7 maanden

Ik knipperde een keer met mijn ogen en opeens is Lenn alweer 7 maanden oud. Voor mijn gevoel is hij nog een baby’tje, maar als ik naar hem kijk is het toch al wel een heel kind. Afgelopen maand was de maand waarin hij zijn eerste tandjes kreeg en pogingen deed om te kruipen, maar dat lukt hem nog niet.

Tandjes

Lenn was een paar dagen nogal jengelig en ik voelde een bultje in zijn mond, dus ik had al het vermoeden dat er een tandje aan zou komen. Dat bleek te kloppen, want vorige week maandag voelde ik het tandje. Een paar dagen later was hij weer huilerig, en zondag zag ik zijn tweede tandje. De tandjes zijn nog heel klein, maar inmiddels zie je ze wel zitten. En dat maakt hem meteen een stuk minder baby.

Poging tot kruipen

Lenn probeert te kruipen maar het lukt niet ?

A post shared by Malou (@madebymalou) on

Lenn probeert te kruipen, maar dat lukt nog niet bepaald. Helemaal niet erg natuurlijk, want hij is er ook nog wel wat jong voor. Maar het ziet er zo schattig uit als hij het probeert, en hij heeft dan zelf ook heel veel lol. Gelukkig maar, want ik hoorde laatst dat veel kindjes nogal gefrustreerd raken als kruipen niet lukt. Daar heeft mijn kleine lachebekkie geen last van!

Lachebekkie

Iets wat ik ontzettend vaak hoor of lees, is dat Lenn zo’n vrolijk jongetje is. Je hoeft hem maar aan te kijken of hij begint te lachen. Heel anders dan de eerste weken, toen hij nogal veel huilde. Hij is nu bijna altijd vrolijk, alleen als hij moe is of last heeft van doorkomende tandjes is hij soms een beetje huilerig.

baby 7 maanden

Eten

Ik vertelde een tijdje geleden dat we waren begonnen met vaste voeding a la Rapley en dat gaat nog steeds goed. Lenn krijgt steeds meer binnen en hij vindt alles lekker. Hij vindt het ook hartstikke leuk om zelf te eten. Ik ben dus heel blij dat we voor deze manier van eten introduceren hebben gekozen!

Het gaat dus hartstikke goed met Lenn en ik zal jullie over een maandje weer een update geven.

Een gedachte over “Lenn is 7 maanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.