Dagboekje #184; nog steeds verkouden en Sinterklaasinkopen

dagboekjes

Afgelopen week waren Nomi en Lenn nog steeds verkouden en we hebben niet zoveel gedaan. Maandag gaf ik Nomi een peer, die zij aan Lenn gaf. Niet helemaal de bedoeling, maar Lenn vond het volgens mij best lekker. Hopelijk betekent dat dat hij straks wat beter fruit gaat eten dan Nomi. We gingen even naar het speeltuintje achter ons huis en Nomi vond vooral de glijbaan heel leuk.

2

Nomi slaapt ’s middags niet meer altijd. Ze gaat wel naar bed en dat vindt ze prima, maar soms blijft ze spelen en gaat ze niet slapen. En dat is aan het einde van de middag dan soms wel te merken. Dinsdag was Lenn 4 maand en daar schreef ik een artikel over.

3

Toen ik Lenn een tijdje geleden bij Nomi in bed legde riep ze nog ‘baby uit!’, maar nu vindt ze het heel leuk als Lenn bij haar in bed ligt. Zo leuk dat ze geen van beide mee naar beneden wilden. ’s Middags kwam er een pakketje van Aliexpress binnen.

4

En ook donderdagochtend lagen ze even samen in bed terwijl ik me aankleedde. Ik kreeg van iemand de tip om Lenn na de voeding even in de maxi cosi te zetten, dat schijnt goed te zijn tegen zijn reflux. Lenn vond het prima en hij viel in slaap haha.

5

Vrijdag waren we even buiten en Nomi was helemaal blij toen ze Guusje tegenkwam. ’s Avonds ging ik even naar de stad om wat Sinterklaascadeautjes te kopen.

6

Ik begon aan de nieuwe afleveringen van Gilmore Girls en tot nu toe vind ik ze heel leuk. Bart en ik ’s avonds een film; The Duff. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het was best een leuke film.

7

Zaterdagochtend kwam ik een verdwaald roze muisje tegen tussen de blauwe muisjes en dat moest even op de foto. En op mijn blog liet ik jullie onze kerstkaarten zien.

8

Zaterdag  gingen we rond 4 uur naar mijn schoonouders. Het was de bedoeling om daar ‘eventjes’ iets te drinken, maar toen we het aanbod kregen om mee te eten sloegen we dat niet af.

9

Zondag overdag deden we niet zoveel. Bart heeft even gefietst met Nomi en toen besloot Lenn bij mij te gaan liggen slapen, en aan het einde van de middag gingen we naar mijn ouders. Daar bleven we eten en ’s avonds keken Bart en ik ‘Als de dijken breken’ terug.

2 gedachten over “Dagboekje #184; nog steeds verkouden en Sinterklaasinkopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.