Outfits van Lenn #8

boys will be boys

Terwijl Nomi nog geen anderhalf was toen ze al een voorkeur had voor bepaalde kleding, interesseert het Lenn nog helemaal niks. Typisch jongetjes, denk ik. En daar past het shirtje op de foto hierboven dan wel weer heel goed bij. Er staat ‘Boys will be boys’ op en hij is van Hema. Lenns broek is van Name It en zijn ’tuinschoenen’ (zo noemt Nomi ze) zijn van de Action.

this boy rocks

Never mind de vlekken op dit shirt, Lenn houdt zijn kleding meestal niet zo lang schoon… Dit shirtje is van Prénatal, zijn joggingbroek is van Hema en zijn laarzen zijn van Bergstein. Nomi’s jurkje is van AliExpress.

espana camisa

Nomi wilde heel graag een keer hetzelfde aan als Lenn. Dit is natuurlijk niet helemaal hetzelfde, maar het komt aardig in de buurt. Beide shirtjes zijn van H&M en de broekjes zijn van Zeeman. Lenns sandalen zijn van Scapino.

beertje

Dit outfitje vind ik zo schattig, en dan vooral de achterkant van het broekje haha! Het shirtje en broekje komen allebei van AliExpress.

mickey mouse broek

Tijdens het springkussenfestival van laatst had ik opeens Lenns outfit op de foto staan. Vaak is het vrij lastig om het duidelijk op de foto te krijgen, en dit was een toevalstreffertje. Lenns t-shirt is van Prénatal en zijn broek is van Zara (de baby meisjesafdeling).

lochem

Hier waren we in een winkel in Lochem, Gelderland, waar een glijbaan midden in de winkel was. Dat vonden Nomi en Lenn helemaal geweldig, en het leverde een outfitfoto op. Lenns shirtje is van Hema, zijn broek is van Zara en zijn sandalen zijn van Scapino.

dikke steen markelo

En ook tijdens onze boswandeling kreeg ik Lenns kleertjes vrij goed op de foto. Hij heeft hier een t-shirtje aan van Name It, een korte broek van Zeeman en weer zijn schoentjes van Scapino.

Een gedachte over “Outfits van Lenn #8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.