Dagboekje 257; Lenn op het potje, waterpokken en Blogger by Nature

Vorige week zette ik de eerste stap naar het zindelijk maken van Lenn, hij ging voor het eerst op het potje. Nomi kreeg waterpokken en zaterdag ging ik naar het kennisevent Blogger by Nature.

Maandag; Lenn op het potje?

potje

Lenn geeft sinds kort aan dat hij op het potje wil. Waarschijnlijk omdat Nomi dat ook doet, hij doet namelijk alles na wat zij doet. Maar goed, als hij dat graag wil, proberen we dat gewoon. Maandagmiddag ging Lenn in zijn blote kont naar buiten en ik zette een potje in de tuin. Hij heeft er wel 20 keer opgezeten. 19 keer zonder iets te doen, 1 keer plaste hij. En de kans is groot dat dat een toevalstreffer was, maar ach.

Dinsdag; ‘Wij willen in het badje!’

Dinsdagochtend wilden Nomi en Lenn graag naar buiten, en ze wilden in het badje spelen. Ik deed er wat water in, en ze hebben zich heel goed vermaakt. ’s Middags gingen we ook weer naar buiten en ondanks de hitte vonden ze het heel leuk om in de tuin te spelen.

Woensdag; kennis maken met Hello Fresh

hellofresh

Dinsdagavond kwam ons eerste HelloFresh pakket binnen. Ik ben sinds kort ambassadeur voor HelloFresh en ik was natuurlijk heel erg benieuwd naar de pakketten. Woensdag maakte ik de eerste maaltijd en wat was dat lekker zeg!

Donderdag; Dus toch waterpokken

waterpokken

Woensdag had Nomi wat bultjes en ze was een beetje hangerig. Het leek wat op waterpokken, maar dat heb ik wel vaker gedacht. Maar donderdag was het toch wel duidelijk dat ze waterpokken had. Ze was niet zo lekker, maar gelukkig nog wel vrolijk. ’s Avonds wilde ze niet eten en ze wilde om half 6 al naar bed. Maar 2 uur later riep ze me omdat ze ‘zo erg honger’ had. Ze wilde graag een gebakken ei met kaas eten.

Vrijdag

Vrijdag zette ik Nomi en Lenn in een badje met zemelen, tegen de waterpokken. Ze vonden het natuurlijk heel erg leuk, en daarna leken Nomi’s waterpokken snel in te drogen. Nomi voelde zich een stuk beter en ’s middags gingen we even naar de stad.

hello fresh

Ik moest even naar het postkantoor en daar zit de Zeeman vlakbij. Ik kon het niet laten om even binnen te kijken en ik zag dit jurkje hangen, voor maar € 5,99. ’s Avonds aten we weer een maaltijd van HelloFresh, en wat is het leuk om op deze manier nieuwe gerechten te ontdekken!

Zaterdag; blogger by nature

blogger by nature

Een tijdje geleden vertelde ik jullie al dat ik heel weinig weet over de technische kant van het bloggen. Tijd om daar verandering in te brengen! Zaterdag ging ik naar het kennisevent Blogger by Nature en wat heb ik daar veel geleerd zeg!

Zondag; Ikea

ikea hengelo

Zondagochtend gingen we even naar Ikea. Ik wil graag een nieuwe bank, maar ik ben er nog steeds niet uit wat ik wil. ’s Middags gingen we naar mijn ouders, en daar bleven we eten.

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.