Dagboekje 260; Kermis en optocht

kermis

Afgelopen weekend was hier het ‘School- en Volksfeest’. Er was kermis, en stond een grote feesttent en er waren twee optochten. Nomi en Lenn vonden het geweldig!

Maandag; Lekker niksen

peppa pig nederlands

Maandag hadden Lenn en ik een heerlijk rustig dagje. ’s Ochtends was Nomi op de peuterspeelzaal en ’s middags deed ze lekker met ons mee. Ik was een beetje aan het bloggen en later keek ik voetbal met Lenn op mijn schoot, die zei dat hij een baby was.

Dinsdag

samen in bad

Dinsdag gingen we even boodschappen doen en daarna gingen we de stad in. Het was de bedoeling om even te sale shoppen, maar ik kon niks leuks vinden. ’s Avonds aten we pannenkoeken en daarna waren Nomi en Lenn zo vies dat ik ze maar meteen in bad heb gezet.

Woensdag

stoepkrijt

Woensdag was Nomi bij haar oma en ik keek ’s middags weer voetbal met Lenn. Ondertussen bracht hij me allemaal plastic eten. Aan het einde van de middag haalden we Nomi op, maar ze wilde eigenlijk helemaal niet meer mee naar huis.

Donderdag; naar de kermis

kermis goor

Donderdag deden we overdag weinig bijzonders. Na het avondeten gingen we met zijn viertjes naar de kermis. Nomi en Lenn gingen in de draaimolen, ze hebben ballen gegooid en ze hebben eendjes gevangen. Daarna was het even strijd in huis, want ze wilden met hun nieuwe speelgoed spelen. Maar het was toch echt bedtijd…

Vrijdag

wk2019

Vrijdag pakten we het nieuwe kermis speelgoed uit en daar werd druk mee gespeeld. Lenn was vooral erg gek op zijn trommel. Terwijl Nomi en Lenn lekker aan het spelen waren, keek ik (alweer) voetbal.

Zaterdag

jongens spelen met poppen

Zaterdagmiddag ging Bart met Nomi naar de kinderoptocht. Dat was tijdens Lenns slaapje, dus ik bleef met hem thuis. Daarna gingen we naar mijn ouders. Nomi en Lenn hebben lekker buiten gespeeld en daarna zijn we blijven eten.

Zondag; naar de optocht

optocht

Nomi wist het nog precies van vorig jaar; de optocht. ‘Gaan we dan weer kijken?’ En dat deden we. Lenn deed zijn middagslaapje wat eerder, waardoor we met zijn viertjes konden gaan. Nomi vond het vooral heel spannend en Lenn vond alles helemaal geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.