Dagboekje #154; regen, ballenbak en Koningsdag

1

Ik ben echt blij dat het de komende tijd mooi weer is, want het weer van afgelopen week vond ik helemaal niks. Nomi roept telkens ‘buite!’, maar het was niet echt weer om naar buiten te gaan. We speelden dus veel binnen en gisteren was het eindelijk lekker buitenspeelweer!

2

Maandag heb ik wat dingetjes in huis gedaan. Ik was op Nomi’s kamer bezig en Nomi speelde lekker boven. Meteen toen we boven waren pakte ze haar speen en haar knuffel uit bed. Eigenlijk is ze nu wel echt te groot om te spelen met een speen in haar mond, maar als ze hem ziet liggen is het natuurlijk ook wel heel verleidelijk.

3

Ook dinsdag waren we vooral binnen. Het bleef maar regenen en Nomi riep weer telkens ‘buite!’, maar gelukkig heeft ze zich binnen ook wel goed vermaakt.

4

Woensdag was het Koninginnedag  ehh Koningsdag (ik ben er nog steeds niet aan gewend en wij gingen naar Duitsland om luiers en dat soort dingen te halen en naar de woonboulevard om gordijnen te bestellen. Ik probeerde een foto te maken van ons drieën, maar de rest van mijn gezin werkte niet zo mee 😉   En op Koningsdag moest ik natuurlijk wel even een foto maken van mijn oranje kat.

5

Iedere dag thuis binnen zitten vond ik niks, dus ik ging met Nomi even naar een indoor speeltuin. Vooral in de ballenbak heeft ze zich heel goed vermaakt. En toen Nomi een middagje naar mijn schoonmoeder ging, ging ik even de stad in om te shoppen.

6

Zonder regen geen regenboog, en dat leverde een mooi plaatje op. Ik was donderdag 29 weken zwanger en Bart wilde zijn ‘buik’ ook even showen haha.

8

Toen ik zwanger was van Nomi kwam ik op Littlewonderworld.nl een kleding divider DIY tegen. Die maakte ik toen en ik vond ze heel erg handig. Daarom besloot ik nu weer zoiets te maken.

9

Zaterdag gingen we op zoek naar schoenen en ik besloot voor simpele zwarte All Stars te gaan. Daarna gingen we naar mijn ouders en daar bleven we eten.

10

Zondag bleef het hier heel lang bewolkt, maar rond 3 uur brak toch de zon door. We gingen even wandelen in het bos en daarna hebben we lekker in de tuin gezeten. Omdat we nog geen zandbak hebben zette ik Nomi ergens anders in het zand, en ze vermaakte zich heel goed.

Zijn jullie ook zo blij met het mooie weer?

9 gedachten over “Dagboekje #154; regen, ballenbak en Koningsdag

  1. Sonja schreef:

    Haha zo’n buikenfoto hadden mijn vriend (man, zelfde probleem als jij hebt met Koningin-Koning 😉 en ik ook gemaakt. En lang leve de ballenbak! Grote vrees in het begin; nu groot fan. Wat kunnen de twins zich er vermaken!

  2. Bertine schreef:

    ja jammer het dat het zondag pas later op de dag zonnig werd, ik zag al dat het ergens anders in nederland de hele dag mooi weer was! goed idee die kleding dividers!

  3. Marjon schreef:

    Handige tip die kledingdivider!! Ziet er ook nog eens heel leuk uit.. Laten we hopen op beter weer 🙁 Maxime is ook echt een buiten persoon!! xxx Marjon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.