Shoplogje; lekker budget

Vorige week zondag ging ik even voor mezelf shoppen. Een keer wat anders dan shoppen voor Nomi en Lenn, en ik kwam thuis met 2 dingen voor mezelf (oké, en sokjes voor Lenn). Afgelopen week ging ik even met Nomi en Lenn de stad in. Nomi was toe aan nieuwe vestjes en Lenn kon nog wel een shirtje in maat 80 gebruiken. Hij draagt nu maat 74 en ik denk dat het niet zo heel lang meer duurt totdat hij maat 80 aankan. Verder kon hij wel een extra hoedje gebruiken, want als de zon schijnt durf ik het niet aan om hem buiten geen hoedje of petje op te zetten. Nomi heeft al een heel schattig hoedje, maar ze zag een Frozen petje.. Ik had hem al gezien en ik probeerde haar nog de andere kant op te laten kijken, maar nee hoor, ze had hem al gezien. ‘Frozen hoed! Frozen hoed! Frozen hoed ook mee huis!’. En zo geschiedde..

Sindsdien is ze helemaal gek op haar ‘Frozen hoed’ (ze weigert om pet te zeggen, maar als ik vraag waar haar pet is snapt ze me heel goed). Als we naar buiten gaan, moet eerst haar pet gezocht worden, anders kan ze niet mee. We kochten hem bij Takko en hij kost € 5,99. Voor Lenn kocht ik een heel schattig hoedje bij Hema, voor € 5,00.

Vorig jaar kocht ik twee vestjes voor Nomi bij H&M, maar die hebben haar nooit goed gepast. Vorig jaar waren ze veel te groot en inmiddels zijn de mouwen te kort, maar ze zijn nog steeds te wijd. We gingen op zoek naar vestjes en bij Zeeman kwam ik hele schattige exemplaren tegen, voor maar € 4,99 per stuk.

Dit shirtje had ik al vaker gezien bij Hema, maar telkens was hij er niet in de maat die ik zocht. Maar nu was hij er in maat 80! Hij kost € 6,50. Verder kocht ik sokjes, want Lenns sokken verdwijnen telkens op mysterieuze wijze.. Ze zijn van Zeeman en ze kosten € 1,79.

Voor mezelf kocht ik twee dingen bij M&S Mode. Ik ging (lekker veilig haha) voor zwart.. Ik zag ook leuke dingen in andere kleuren, maar óf mijn maat was er niet, óf het viel in het pashokje een beetje tegen. Uiteindelijk kocht ik dit shirtje voor € 19,00 en deze blouse/jasje/weet ik veel hoe je het noemt voor € 29,95.

4 gedachten over “Shoplogje; lekker budget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.