CATRICE PRIME AND FINE TRANSLUCENT LOOSE POWDER

Deze losse poeder van Catrice is absoluut een van mijn favoriete make-up producten. Misschien kennen jullie het al wel, het ligt namelijk al een tijdje in de schappen. De prime and fine, translucent loose powder is een losse poeder om je foundation mee te matteren, zodat je niet gaat glimmen. Doordat ik een vette huid heb, glimt mijn huid heel snel, dus voor mij is dit echt een heel fijn product. 

Het is een hele fijne poeder, waardoor het makkelijk door de gaatjes heen komt. Het nadeel hier van is dat het lastig is om de poeder ergens mee naartoe te nemen, want dan zit meteen je hele deksel vol met poeder. Om het thuis te gebruiken is het wel heel fijn. 
De poeder is wit, maar als je het op je gezicht aanbrengt, is het gewoon transparant. Het maakt dus niet uit wat voor huidskleur je hebt, je kunt deze poeder altijd gebruiken. Let wel op dat je niet teveel gebruikt, dan krijg je een witte waas over je gezicht. Als je een beetje poeder aan je kwast doet, is het een heel fijn product. Als ik deze poeder gebruik, blijft mijn gezicht veel langer mat en mijn huid voelt heel zacht aan. Ook de prijs is erg gunstig, deze poeder kost maar € 5,49. Dit is dus echt een aanrader! 

28 gedachten over “CATRICE PRIME AND FINE TRANSLUCENT LOOSE POWDER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.