Dagboekje #136; naar de kapper en Sinterklaas vieren

1

Afgelopen week stond vooral in het teken van Sinterklaas. We kochten de laatste cadeautjes, ik schreef Sinterklaasgedichten (en niet eens op het laatste moment!) en ik was een eeuwigheid bezig om de cadeautjes in te pakken. Toen Nomi woensdag bij mijn moeder was, besloot ik even naar de kapper te gaan.

2

Nomi vindt haar Duplo die ze voor haar verjaardag kreeg echt heel leuk, ze speelt er iedere dag mee. Ook voordat ze naar bed gaat, speelt ze regelmatig even samen met Bart met de Duplo.

3

Toen ik ’s avonds op de bank ging zitten, kwam ik erachter dat na de laptop en de tv, zelfs Guusje is ingepikt door Bart.. Ze vindt mij echt niet leuk.

4

Nomi kreeg het voor elkaar om de kamer eruit te laten zien alsof er een bom was ontploft, en dat deed ze in een paar minuten. Ik at voor het eerst houmous en dat vond ik best heel lekker.

5

Toen Nomi in bed lag, pakte ik de Sinterklaascadeautjes in. Maar toen ze wakker werd, was ik nog steeds bezig. Wat een ellende is dat zeg. Ik maakte deze foto van Nomi en ik vind haar zo groot lijken opeens!

6

Zaterdagmiddag reden we even naar Duitsland. De tank was leeg, Nomi’s luiers waren bijna op en ik kon nog wel wat andere dingen van de DM gebruiken. In de auto wilde ik een selfie maken en Nomi keek de hele tijd via de spiegel naar mij.

7

Zaterdagavond vierden we Sinterklaas bij mijn ouders en ik kreeg onder andere de sokken en het mandje op de linker foto. De rest kunnen jullie binnenkort zien in mijn plog. Zondag vierden we Sinterklaas bij mijn schoonouders en Nomi is weer goed verwend, rechts zie je wat ze kreeg.

Heb jij ook Sinterklaas gevierd?

11 gedachten over “Dagboekje #136; naar de kapper en Sinterklaas vieren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.