Review; de Little Tikes Dual Splash Twister!

little tikes

Met deze temperaturen spelen Nomi en Lenn het liefst de hele dag met water. Begrijpelijk natuurlijk, en wat vinden ze het leuk om nat te worden! Lenn kreeg voor zijn verjaardag iets heel leuks wat echt perfect is voor tijdens de hittegolf; de Dual Splash Twister van Little Tikes!

Dual Splash Twister van Little Tikes

dual splash twister

Je kunt er zowel met als zonder water mee spelen, waardoor hij ook geschikt is voor binnen. Super leuk, want daardoor kun je er ook met slecht weer mee spelen! Er passen twee kinderen op (maar je kunt er ook in je eentje op spelen) en met behulp van het stuurtje in het midden kun je draaien.

Lekker nat worden!

waterspeelgoed

Als je zin hebt om lekker nat te worden, sluit je de tuinslang erop aan. Dat was natuurlijk eerst even spannend… Er kan op twee manieren water uit komen. Via het stuurtje en…

hittegolf

Via de zijkanten! Je kunt het aanpassen door op de blauwe knop in het midden te duwen of hem weer omhoog te trekken. Als je dan op de Dual Splash Twister gaat zitten, word je natuurlijk hartstikke nat! Dat zorgt voor veel speelplezier en je koelt er heerlijk van af.

spelen met water

‘Maar mama ik word dan toch helemaal nat?’ Eerst vonden Nomi en Lenn het wel heel spannend en renden ze telkens weg bij het water. Maar ze hadden meteen al heel veel plezier. Eerst hielden ze alleen hun handen in het water, toen hun hele armen en even later hoorde ik Nomi roepen ‘Kijk mama ik ben mijn haren aan het wassen!’ Vervolgens ging ze erop zitten en draaide ze vrolijk rond.

Aanrader!

tuinslang

Wat hebben ze al veel plezier gehad met dit ding zeg! Het is echt perfect speelgoed voor deze temperaturen en ik vind het een absolute aanrader. Nomi en Lenn wilden er zo graag mee spelen dat we hem laatst zelfs mee hebben genomen naar opa en oma!

Je kunt de Little Tikes Dual Splash Twister onder andere kopen bij Bol.com voor € 49,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.