Review; SES My first fluffy vingerverf

vingerverf

Nomi en Lenn zijn gek op verven. Mama soms iets minder, want wat een bende geeft dat altijd zeg. Vooral als Lenn gaat verven, blijft er weinig schoon. Toch pakken we regelmatig de verfdoos en laat ik ze lekker klieren. Laatst ontdekten we iets nieuws, waar Nomi en Lenn zich ontzettend goed mee hebben vermaakt en waarmee het huis verrassend schoon bleef; My first fluffy vingerverf van SES!

SES My first fluffy vingerverf

SES My first fluffy fingerpaint

Dit is geen gewone vingerverf, dit is fluffy vingerverf! Deze luchtige verf voelt aan als een soort mousse, waardoor je er lekker dik mee kunt kliederen. Door de dikke textuur stroomt de verf ook niet uit het potje als je het per ongeluk omgooit, fijn voor papa en mama!

Eigenschappen:
– Speciale, extra luchtige vingerverf;
– Geen geknoei;
– Voelt aan als mousse;
– Dikke structuur;
– Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar;
– Stimuleren van creativiteit;
– Stimuleren van inbeeldingsvermogen;
– Ontwikkelen motoriek.

Fluffy vingerverf

SES My first fluffy vingerverf

De vingerverf is dus wat dikker dan andere vingerverf. Perfect voor jonge kinderen, want het lekt niet zo snel van je vingers.

En hij lekt niet!

vingerverf niet lekt

Ik was natuurlijk heel benieuwd wat er nou precies zou gebeuren als er een potje omvalt, dus dat probeerde ik meteen even uit. De verf zakt heel langzaam omlaag, waardoor je genoeg tijd hebt om het potje weer rechtop te zetten voordat het op tafel lekt. Daar word ik blij van!

Getest door Nomi en Lenn

vinger verven

Toen mochten Nomi en Lenn het uitproberen. Nomi vond het eerst een beetje gek om met haar vingers te verven. Dat had ze al zeker twee jaar niet meer gedaan, ze verft eigenlijk altijd met een kwastje. ‘Mag ik dan met mijn vinger in dat potje?’ Al snel had ze de smaak te pakken en ze vond het ontzettend leuk.

peuter verven

Lenn twijfelde geen seconde en stak meteen zijn hele vinger in het potje. En toen begon hij lekker te klieren. Ook hij vermaakte zich perfect met deze verf!

De verf

kleuren mengen

Bij Nomi’s tweede kunstwerkje begon ze kleuren te mengen en dat ging heel goed. Ze pakte een zwart blaadje, waardoor ik al snel zag dat de kleuren van de verf heel goed zijn. Zelfs op zwart zijn de kleuren erg mooi en duidelijk!

Aanrader!

Wat ons betreft is deze vingerverf een absolute aanrader! Het is leuk voor jonge kinderen, maar ik denk dat Nomi hier ook nog wel een hele tijd plezier van zal hebben. Ook zij vond het namelijk heel leuk om ermee te verven. En zelf werd ik erg blij toen ik zag dat de tafel nog helemaal schoon is, doordat de vingerverf wat dikker is.

Deze vingerverf is onder andere te koop bij Bol.com en kost daar € 7,95.

Dit product hebben we gekregen. Dat beïnvloedt mijn mening natuurlijk niet. Meer hierover lees je in mij disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.