RIMMEL LONDON CORALICIOUS

Rimmel London is echt een van mijn favoriete make-upmerken, zeker als het gaat om nagellak. Ik draag de nagellakjes van Rimmel heel vaak, omdat het gewoon echt goede nagellak is. De kleur Coralicious had ik al vaker zien staan, maar telkens toch niet gekocht. Nu besloot ik hem toch mee te nemen, omdat het gewoon een mooie kleur is en ik vind hem erg leuk voor de lente en zomer. 

Ik vind de kwastjes van Rimmel altijd erg fijn. Ze lakken fijn en ze zijn erg breed, dus je bent snel klaar. Het nadeel hiervan is wel, dat je snel naast je nagels lakt. Dit overkomt mij eigenlijk altijd wel als ik mijn nagels lak. Ik haal het dan weg met een wattenstaafje en dan ziet het er gewoon netjes uit.
De structuur van de nagellak is ook erg goed. Niet te dik en niet te dun, maar gewoon zoals ik van Rimmel gewend ben. De dekking valt me een beetje tegen, na twee laagjes is de dekking niet volledig. Op de foto zie je dit niet zo goed, maar als je goed kijkt, kun je zien dat de dekking niet super is. Wat wel een pluspunt is, is dat de nagellak heel snel droogt. De eerste laag is na 60 seconden echt droog en de tweede laag droogt ook snel. Over de kleur ben ik erg tevreden, het is een mooie, felle koraalachtige kleur. 
Pluspunten:
– Fijn kwasje
– Fijne structuur
– Droogt snel
– Mooie kleur
Minpunten:
– Dekt na twee lagen niet super

56 gedachten over “RIMMEL LONDON CORALICIOUS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.