Shoplogje; gepersonaliseerde kleding van T-shirts & polo’s bedrukken

Jullie weten inmiddels wel dat ik gek ben op kinderkleding. Ik shop veel meer voor mijn kinderen dan voor mezelf, want al die kinderkleding is gewoon zo leuk! Ik shop ook vaak online, afgelopen week bijvoorbeeld nog. Toen plaatste ik een bestelling bij T-shirtspolosbedrukken.nl. Daar kun je je kleding helemaal personaliseren met namen, teksten, plaatjes, et cetera.

Een trui en een t-shirt voor Lenn

panda trui

Lenn is gek op pandaberen, dus ik besloot eerst eens te kijken of er een plaatje van een pandabeer in de webshop te vinden was. En ja hoor, meerdere zelfs! Ik ging voor deze pandabeer op een blauwe trui, want Lenn is gek op blauw. De sweaters met bedrukking zijn ook verkrijgbaar in een aantal andere kleuren. Verder bestelde ik een t-shirtje waar ik een zonnebril op liet drukken. Leuk voor komende zomer, hopelijk past hij dan. Ook het t-shirt is in veel verschillende kleuren te bestellen en je kunt er van alles en nog wat op laten drukken. Niet alleen plaatjes, je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor je eigen tekst of de naam van je kind.

Een gymshirtje voor Nomi

gymshirt

Nomi gaat sinds kort naar de basisschool en dat leek me een goed moment voor een nieuw gymshirtje. Ze is gek op eenhoorns, dus dit plaatje vindt ze geweldig. Het shirtje is gemaakt van een mesh stofje, wat heerlijk luchtig is. Perfect voor Nomi, want ze heeft het snel warm. Ik ging voor haar lievelingskleur; roze, maar je kunt kiezen uit 8 verschillende kleuren.

Een rompertje voor de baby

rompertje bedrukken

Als ik voor twee van de drie kinderen iets bestel, vind ik het wel zo leuk om voor nummer 3 ook iets te bestellen. Voor de baby bestelde ik een rompertje met de tekst ‘Everyday I’m cuddlin’. Laten we maar hopen dat ze net zo’n knuffelkontje zal zijn als Lenn! Ik ging voor roze, want tja, dat is gewoon zo schattig voor een babymeisje. Maar op de site vind je nog veel meer leuk kleuren!

Een gedachte over “Shoplogje; gepersonaliseerde kleding van T-shirts & polo’s bedrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.