Shoplogje: kinderkleding van Zeeman en H&M

kinderkleding van zeeman

Lenn heeft een groeispurtje gehad en daarom was hij echt toe aan nieuwe kleding voor de herfst en winter. Vorig jaar paste hij nog makkelijk in maat 98/104, maar dat begint nu wel echt te klein te worden. Hij heeft wel oude kleding van Nomi in zijn kast hangen wat nog past, maar de laatste tijd draagt hij vaak jongenskleding, en hij kon wel wat nieuws gebruiken. We besloten met zijn vijven de stad in te  gaan, op zoek naar nieuwe kleding voor Lenn. Nomi en Elena hadden niet perse iets nodig, maar ook zij vonden allebei iets leuks. Kijk je mee?

Nieuwe kleding voor Lenn

winterjas zeeman

Lenn zag deze winterjas en die vond hij meteen heel gaaf. Gelukkig was hij er nog in zijn maat, dus die ging meteen in zijn mandje. Hij kost € 17,99. Verder was hij toe aan nieuwe pyjama’s en hij koos er twee uit; eentje met dino’s en eentje met wasbeertjes. Beide pyjama’s kosten € 5,99.

zeeman truien

Terwijl Nomi dikke truien altijd te warm vindt, vindt Lenn het heerlijk om in de herfst en winter lekkere warme kleding te dragen. Hij koos deze twee truien uit, die allebei € 5,99 kosten.

Bij de H&M zag hij deze dino trui en die vond hij natuurlijk heel erg gaaf. Ook het shirt met de spookjes vond hij geweldig, want die zijn ‘lekker eng’, volgens hem. Het shirtje rechts is van Zeeman, en die wilde hij hebben omdat hij het beertje zo schattig vindt. Van links naar rechts kosten de shirts € 14,99, € 3,99 (in de sale) en € 2,99.

zeeman kinderkleding

En als laatste koos hij deze trui en broek uit bij Zeeman. De trui vond hij al mooi toen hij hem zag hangen, en toen hij voelde hoe lekker zacht de trui is, was hij helemaal enthousiast. Qua broeken kon Lenn weinig vinden wat hij mooi vond, en uiteindelijk koos hij alleen deze zwarte broek uit. De trui kost € 5,99 en de broek kost € 7,99.

Een nieuwe trui voor Elena

dino trui

Elena is, net als Lenn, gek op dino’s. Toen ze deze trui zag hangen bij de H&M vroeg ze meteen ‘mag ik die?’. Vervolgens wilde ze hem meteen aan en werd ze boos toen ik zei dat hij weer uit moest, omdat we eerst nog naar de kassa moesten. Uiteindelijk is ze helemaal blij met haar nieuwe trui! Deze komt uit de sale en kost € 5,99.

Een jurkje en pantoffels voor Nomi

eenhoorn jurkje

Nomi zag deze jurk hangen bij de H&M en die wilde ze graag hebben. Ze heeft bijna dezelfde jurk gehad, maar die is nu te klein. Ze vindt eenhoorns heel leuk, dus ik snap wel dat ze deze jurk wilde hebben. Verder zag ze deze schattige pantoffels bij Zeeman. Op de school van Nomi en Lenn dragen de kinderen pantoffels als ze binnen zijn, dus deze pantoffels zijn inmiddels op school. De jurk kost nu € 4,99 (in de sale) en de pantoffels kosten € 3,99.

Hebben jullie al geshopt voor de herfst en winter?

2 gedachten over “Shoplogje: kinderkleding van Zeeman en H&M

  1. G.T. schreef:

    Ik heb een paar dingen gekocht, maar moet eigenlijk eerst nog kijken wat er allemaal nog is in de juiste maat. Anders zijn er straks dingen niet of te veel.
    Ik vind het altijd wel lastig, ik ben niet van de teksten op kleding en koop ook graag op een budget. Soms zie ik leuke dingen, maar vind ik ze echt te duur. En nu met corona wil ik ook niet te vaak naar winkels gaan.

  2. Saskia schreef:

    Leuk! Een hoop hiervan van de Zeeman heb ik ook… En die dino trui van de H&M, super tof!
    Wij zijn voor Noa pas geleden gaan shoppen bij primark voor nieuwe kleding voor hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.