Shoplogje; nieuwe kleren voor Nomi, Lenn en Elena

shoplogje

Momenteel is het niet verstandig om te gaan winkelen, maar je kunt nog steeds wel online shoppen. Dat deed ik, en ik bestelde wat nieuwe zomerkleertjes voor Nomi, Lenn en Elena. Kijk je mee?

Ik had al een aantal nieuwe zomercollecties voorbij zien komen en wat is er momenteel veel leuks te koop zeg! Ik moest echt mijn best doen om niet veel te veel bestellen haha! Deze keer shopte ik op Schattigebabykleertjes.nl. Hier verkopen ze veel verschillende merken en je kunt er goed slagen voor jongens, meisjes én baby’s!

Nieuwe zomerjassen

zomerjassen

Nomi en Lenn hadden allebei een nieuwe zomerjas nodig, en toevallig slaagde ik voor ze allebei bij Name It. Voor Lenn koos ik een jas met dino’s, want daar is hij gek op. Samen met Nomi koos ik de rechter jas uit en ze is er helemaal blij mee!

Jurkjes voor Nomi

nomi

Verder bestelde ik voor Nomi twee jurkjes. Nomi is echt een meisje-meisje en draagt bijna alleen maar jurken en rokken. Broeken doet ze over het algemeen niet aan, dus ook deze keer ging ik voor jurkjes. De linker is van het merk Levv en ik ben er helemaal verliefd op. En Nomi gelukkig ook! We zijn allebei gek op panterprint en deze kleur staat haar ontzettend leuk. Het rechter jurkje is van het merk DJ Dutchjeans. Het is een heel ander soort jurkje, maar ook deze vind ik heel erg gaaf!

Voor Lenn

lenn

Terwijl Lenn vorig jaar nog in maat 92 paste, heeft hij nu echt maat 98/104 nodig. Voor hem bestelde ik een korte broek van het merk Kiddo, een rood shirt met gitaren van Name It en het gele shirtje rechts is van Koko Noko.

Voor Elena

elena

Voor Elena heb ik nog best veel oude kleertjes van Nomi, maar ze mag ook best iets nieuws aan deze zomer. Ik ging weer voor panterprint, want tja, guilty pleasure… Dit shirtje is van Quapi en hopelijk past hij haar als het wat beter weer wordt. Verder bestelde ik drie haarbandjes, want dat staat haar altijd zo schattig. Nu maar hopen dat ze binnenkort weer haarbandjes in wil, want momenteel haalt ze alles wat ik op haar hoofd doe, er meteen weer vanaf!

Heb jij al zomerkleertjes geshopt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.