SWEATER WEATHER TAG

Het valt nog mee met de kou, maar toch draag ik weer regelmatig lekkere dikke truien en vesten. Een tijdje geleden shopte ik weer wat kleding online en ik vond dat deze heerlijke warme jurk niet kon ontbreken in mijn kast. Vlak daarna kwam ik deze tag tegen, en ik vulde hem in.

Wat is je favoriete geurkaars?

Die van de Ikea en van Primark. Eigenlijk vind ik heel veel verschillende geuren lekker.

Koffie, thee of warme chocolademelk?

Sowieso thee! Koffie lust ik niet, en warme chocolademelk is op zijn tijd wel lekker, maar niet te vaak. En thee drink ik trouwens niet alleen in de herfst hoor, ik drink het hele jaar door zo’n anderhalve liter groene thee per dag.

Pas jij je make-up routine aan in het najaar?

Niet echt eigenlijk. Hoewel ik in de zomer wel minder make-up gebruik. Als het warm is, gebruik ik nauwelijks foundation. In de herfst en winter bijna iedere dag.

Wat is je favoriete eten tijdens de feestdagen?

Geen idee eigenlijk. Ik hou van dingen als pasta’s en gerechten met rijst, maar ik heb niet een bepaald gerecht wat ik tijdens de feestdagen erg lekker vind.

Muts of sjaal?

Allebei, mag dat ook? Als het echt koud is, vind ik het wel fijn om een muts op te hebben als ik naar buiten ga. Maar dat draag ik eigenlijk niet zo vaak. Ik denk dus dat ik dan toch maar voor een sjaal ga.

Wat is je favoriete wintertrui?

Ik heb niet echt één favoriete trui eigenlijk. Er zijn meerdere (lekkere dikke) truien die ik regelmatig draag als het kouder is. De trui op de eerste foto is er één van.

Wat is je musthave nagellakkleur van dit najaar?

Ik moet zeggen dat ik heel weinig nagellak draag sinds Nomi is geboren. Telkens als ik nagellak op doe, begint Nomi te huilen of wil ze graag aandacht op het moment dat mijn nagels nog nat zijn. Maar voor het najaar vind ik donkerrood erg mooi.

Laarzen of uggs?

Laarzen! Ik heb wel neppe uggs en ze zitten heerlijk, maar mooi is anders..

Wat is het leukste aan het najaar?

Ik vind de gekleurde bladeren altijd erg mooi. En ik vind de herfst ook wel erg knus, ’s avonds lekker op de bank onder een dekentje, kaarsjes aan en een kopje thee erbij.. Heerlijk!

Heb je een favoriet liedje dit najaar?

Nee, niet echt eigenlijk.

Hou jij van de herfst?

De trui op de eerste foto heb ik gekregen van een webshop.

3 gedachten over “SWEATER WEATHER TAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.