BATISTE XXL VOLUME DROOGSHAMPOO

Waarschijnlijk kennen jullie de droogshampoos van Batiste wel. Het merk had al een aantal verschillende droogshampoos, maar sinds kort heeft Batiste ook een ‘XXL Volume’ variant. Mijn haar wordt heel snel vet, dus ik wilde het graag een keer uitproberen.

Batiste zegt over deze droogshampoo dat het perfect is voor tussen de wasbeurten door en als je extra veel volume wilt. De spray verfrist en ontvet het haar en geeft ultiem volume en versteviging. Klinkt goed, toch? 
Zoals je ziet, was mijn haar echt vet. Normaal gesproken zou ik mijn haar gaan wassen als het er zo uitziet, maar dit leek me het perfecte moment om de droogshampoo uit te proberen. 
Eerst schud je de droogshampoo en daarna spray je het vanaf ongeveer 30cm op je haarwortels. Daarna masseer je het door je haar en als laatste borstel je het en breng je het in model. 
En toen zat het zo. Wat een verschil hè? Je ziet echt niet meer dat mijn haar vet was en het heeft echt veel meer volume. Ik denk dat ik deze droogshampoo ook ga gebruiken als mijn haar niet vet is, gewoon voor de volume. Daar ben ik echt heel tevreden over. Mijn haar voelt ook echt schoon en het heeft de hele dag goed gezeten. Aanrader dus! 
Je kunt deze droogshampoo onder andere kopen bij Kruidvat, voor € 5,58. 

17 gedachten over “BATISTE XXL VOLUME DROOGSHAMPOO

  1. Jessica schreef:

    Toen ik dit las heb ik hem ook maar aangeschaft omdat ik het resultaat bij jou zo goed vond! Maar ik ben er eigenlijk helemaal niet tevreden mee, het geeft enorm veel knopen en het voelt ontzettend vet aan. En ik zie bijna geen verschil 🙁 Misschien omdat ik vrij lang haar heb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.